Digidexo.com

Hvordan bruke aromaterapi for Weight Loss

Hvordan bruke aromaterapi for Weight Loss


Begrepet "aromaterapi" ble skapt av RM Gattefosse, en fransk kjemiker, og det er brukt for å beskrive terapeutisk behandling som involverer botaniske oljer. Denne tilnærmingen har blitt tappet for å angivelig løse et bredt spekter av helseproblemer, fra hudsykdommer til hodepine og mer. Aromaterapi er ofte brukt av troende som en del av en samlet vekttap plan.

Bruksanvisning

Bruk Aromaterapi for Weight Loss

Stem på vanilje. Noen studier tyder på at lukten av vanilje kan bidra til å redusere cravings for søtsaker. Bruk en vanilje-duftende aromaterapi stearinlys for å bidra til å forhindre eller kamp øyeblikk av svakhet.

Slim ned med patchouli. Patchouli sies å bidra til å regulere appetitten. Legg til 12 dråper patchouli til en diffuser og inhalerer for å holde din vekt-tap programmet på sporet.

Bade i bergamot. Noen si at bergamot er effektiv i å kontrollere appetitten. Forbered et varmt bad. Tilsett 12 dråper bergamot til badevannet. Skyv inn og nyt.

Oppdag lukten av tillit. De som søker å gå ned i vekt er ofte plaget av følelser av usikkerhet og selvtillit tvil. Jasmine og sandeltre er begge sies å være effektiv på å øke selvtilliten. Legg til 12 dråper enten olje til en diffuser og inhalerer.

Deal en dødsstøtet til depresjon. Prøver å holde seg til et vekttap programmet kan være frustrerende, og de som følger denne veien ofte lider av følelser av depresjon. Mange søker å lindre disse følelsene ved å slå til "komfort" mat, og dermed svekke deres vekt-tap innsats. I stedet bruker sitrongress eller salvie olje. Disse oljene er sagt å være oppløftende. Tilsett 12 dråper av enten olje til en diffusor for lindring.

Beef opp din kunnskap om oljer og oppskrifter ved å besøke International Federation of Aromatherapists hjemmeside (se Ressurser nedenfor).

Tips og advarsler

  • Aromaoljer, er tilgjengelig på varierende kostnader, som strekker seg fra billig å dyr. Landet der oljen ble høstet faktorer i sin pris. Organisk, vill-høstet oljer er verdsatt for sin renhet og har en tendens til å være den dyreste.
  • Diffusorer og droppers er lett å komme med, og er relativt billig.
  • Aromaterapi lys er også rimelig priset.
  • Aromaterapi er ikke den beste tilnærmingen hvis du lider av alvorlige symptomer som oppkast av blod eller ekstrem kortpustethet. I tilfeller som dette, er du rådes til å søke behandling av en lege.
  • Før du starter noen alternativ medisinsk teknikk, være klar over at mange ikke har blitt vitenskapelig evaluert. Ofte er tilgjengelig om deres sikkerhet og effektivitet kun begrenset informasjon. Hver stat og hver disiplin har sine egne regler om hvordan alternativ medisin utøvere kan være faglig lisensiert. Hvis du bestemmer deg for å besøke en, velger du en lisens fra en anerkjent nasjonal organisasjon. Ta kontakt med din primære helsepersonell om din beslutning først. Hold legen informert om alternativ medisinsk teknikk du gjennomføre.