Digidexo.com

Hvordan Alternative Tylenol & Motrin i spedbarnFeber tyder på at noe er galt. I et spedbarn en svak feber kan være forårsaket av noe så enkelt som tenner. En høyere feber, kan imidlertid bety at spedbarn har en infeksjon. Hvis feberen ikke er brakt ned, kan barnet lider et anfall. Motrin, et navn merkevare av ibuprofen, alene kan ikke alltid få feberen ned raskt nok. I dette tilfellet, Motrin og Tylenol, et navn merkevare av acetaminofen, kan trygt brukes sammen.

Bruksanvisning

Les Motrin etiketten for å identifisere dosen av Motrin spedbarn er vel å ta. Pass på at du bruker en Motrin produkt som er laget for spedbarn. Du kan også be barnelege din for å fortelle deg hvilken dose spedbarn bør ta.

Administrere Motrin og vente tre timer.

Les Tylenol etiketten for å finne riktig dose for spedbarn. Igjen, sørg for at produktet er laget for spedbarn. Du kan også spørre din barnelege hvilken dose å gi barnet ditt.

Administrere Tylenol og vente tre timer.

Gjenta vekslende mellom Motrin og Tylenol med en hastighet på hver tredje time. Ifølge Dr. Sears, disse to produktene er trygge å bruke sammen.

Tips og advarsler

  • Sørg for at barnet holder seg hydrert. Feber kan føre til væsketap som kan føre til dehydrering.
  • Aldri gi et spedbarn aspirin. Ifølge Mayo Clinic, kan det føre til en dødelig sykdom kalt Reyes syndrom.
  • Aldri veksler mellom to ibuprofen produkter, eller to paracetamol produkter. Bare veksler mellom en av hver.