Digidexo.com

Hvordan bruke Jenny Craig Online Meny Planner

Hvordan bruke Jenny Craig Online Meny Planner


Hvis du leter etter en smart måte å telle kalorier, er Jenny Craig online meny planlegger akkurat tingen for deg. Med Jenny Craig menyplanlegger kan du planlegge, vise og lagre en meny tilpasset for kalorinivå, og du er garantert å elske hvor enkelt det er å spise fornuftig. Her er hvordan du bruker Jenny Craig online meny planlegger og begynne å spare kalorier.

Bruksanvisning

•  Logg deg på jennycraig.com. Her er hvor du vil lese om alle suksesshistoriene og få en ekte følelse for hvordan Jenny Craig programmet kan fungere for deg.

Registrer deg for en "myJenny" konto. Registrering er raskt enkelt og best av alt gratis. Når du registrerer deg vil du få tilgang til en haug med flotte elektroniske verktøy, inkludert online-menyen planleggeren.

Klikk på "Meny Planner" under "Online Tools." Etter du gir dine registreringsdata og e-postinnstillingene, bringer jennycraig.com nettstedet du til "myJenny" hovedsiden. Bare klikk på "Meny Planner" og du er på vei til å planlegge dine menyer online.

Velg "Planlegg en personlig meny" for å komme i gang. Velg et navn du vil ringe din meny, for eksempel "streng" eller "vedlikehold" og velg et kalorinivå.

Pick "dag for dag" eller "personlig" type menyen planlegging. Dag-for-dag alternativet er mer generalisert, mens den personlige alternativet er mer detaljert, delt opp i spesifikke måltider og matvarer.

Tilpass menyen. Velge ulike matvarer for hvert måltid eller ulike planlagte dager for hver dag i uken, avhengig av hvilken type menyen planlegging du valgte.

Hit "Send" for å lagre valgene. Nå kan du vise og skrive din planlagte ukesmeny når du trenger det.