Digidexo.com

At Home rettsmidler for Sinus Press

Sinus press kan være årsaken til store ubehag. Ikke bare kan det skape smerte i de nasale hulrom og hodet, men det er også en forløper til en bihulebetennelse. Det er flere billig på hjem rettsmidler som kan bekjempe sinus trykk og hindre en forestående sykdom.

Look In The Fridge

Mange hjem rettsmidler kan bli funnet på kjøkkenet eller kjøpt på et supermarked. Den ene er varm te med enten sitron eller honning blandet i. Dette concoction samt litt eple cider eddik i vann eller eple cider eddik og honning i et krus med varmt vann er veldig beroligende for en sår hals og vil hjelpe deg å holde deg hydrert. Tynning slimet er viktig fordi det vil bli slettes fra systemet raskere enn når dens konsistens er tett. Mat med høyt kalium, hvitløk og sterke krydder er gode på å oppnå dette. Et supplement pille versjon av kalium og hvitløk kan brukes som en erstatning. Løk er en flott måte å rydde opp bihulene. Bare klipp ett i to og legg den under neseborene og inhalerer! Øynene dine kan rive opp litt, men dette vil tynne ut slimet og klare bihulene.

Fordamping

Fordamping kan være en utmerket måte å avlaste Sinus press. Det er tre måter dette kan gjøres: i dusjen, med en vaporizing krem ​​som VapoRub, eller med en fordamper.
Tenk deg det er sent på kvelden, er butikkene stengt, og det er ingen fordamper eller VapoRub i huset. Det nest beste er å fylle en bolle med dampende varmt vann, mager over det, og inhalerer. En annen måte er å komme inn i en dusj med vann så varmt, og du kan stå så lenge som mulig. Dette vil løsne slim slik at det kan være lett blåst ut av nesen, eller utvist fra brystet gjennom munnen.

En vaporizer vil ha samme effekt. En krem ​​kan gnis under nesen for å klare opp nesegangene eller på brystet for bedre å puste.

Trening

Trening, som gåing, jogging og sykling, kan bidra til å drenere bihulene. Adrenalin frigjøres når du trener. Dette vil redusere størrelsen på blodårene, reduserer hevelse i bihulene. Dessuten kan noen slim som har samlet seg i brystet løsnes og løsner på grunn av kardiovaskulær trening.