Digidexo.com

Clean Catch Veibeskrivelse

Clean Catch Veibeskrivelse


En ren fangst urin prøven brukes til å sjekke urinen for bakterier som forårsaker urinveisinfeksjoner - og noen ganger for å kjøre andre tester. Av denne grunn, urin oppsamlet under anvendelse av den rene fangsten teknikken kan ikke være forurenset med utvendige bakterier som kan endre testresultatene. Du bør alltid følge riktig retningslinjer for innsamling ren fangst urin for å bidra til å redusere risikoen for bakterieangrep. De sørger for at kulturen eller testresultatene forblir nøyaktig.

Bruksanvisning

•  Vask hendene og tørk dem grundig for å redusere risikoen for å forurense urinprøven.

Åpne urin prøven kit, og fjern rengjøringskluter. Åpne begge pakker med våtservietter, og plassere dem på rent håndkle.

Ta prøven cup fra settet, og åpne lokket. Plasser den på rent håndkle med undersiden opp. Unngå å berøre innsiden av urin beholderen eller den indre lokk.

Rengjør og steriliser åpningen til urinveiene ved hjelp av den første rensing tørk. Hvis du er en mann, rent rundt åpningen av penis ved hjelp av tørke. Hvis du er en kvinne, kan du bruke to fingre for å spre hverandre hudfolder på hver side av urinrørsåpningen, og rengjør dem fra foran til bak. Bruk det andre rensing tørk å rengjøre direkte over urinrørsåpningen.

urinere inn på toalettet i to sekunder, og deretter stoppe flyten. Plasser koppen under urinrørsåpningen uten å berøre huden din og urinere uten å stoppe før koppen er halvfull. Stoppe flyten, og ta koppen.

Sett lokket på toppen av prøven cup, og plassere den på disken. Varsle ansvarshavende at prøven er klar.

Tips og advarsler

  • Fortell helsesøster eller lege hvis du har nylig tatt antibiotika.
  • Ikke stoppe urin flow før koppen er halvfullt for å unngå forurensning av prøven.