Digidexo.com

Hvordan du velger Atkins Diet korn og brød

Hvordan du velger Atkins Diet korn og brød


The Atkins diett er en lo- carb diett. Dette betyr at du vil ikke spise mye brød og korn mens du er på diett. Men når du kommer til vedlikeholdsfasen av dietten du har lov til noen brød og korn, men du må vite hvordan du skal velge dem for å holde på Atkins. Selvfølgelig vil det være dager da du ønsker å jukse, men hvis du lærer de akseptable korn og brød, kan du ha du kan nesten alltid skape en passende erstatning for din craving.

Bruksanvisning

Hvordan du velger Atkins dietter korn og brød

•  Det første du vil gjøre når du er ute etter korn og brød er å se på karbohydrater teller på pakken. Sørg for at du ser på servering størrelse fordi dette kan spille en stor rolle i om du kjøper et bestemt element eller ikke. Gjøre regnestykket og finne ut om produktet er low-carb nok for kostholdet ditt. Generelt, du ønsker å kjøpe produkter som er lavere enn 10 gram karbohydrater per porsjon. På den måten, hvis du har en porsjon, er du ikke strekke din diett for langt og fortsatt har plass i dag for å spise noen andre karbohydrater fra andre matvarer. Alle matvarer er pålagt å ha den ernæringsmessige teller på baksiden så bare snu brød eller korn over og ta en titt. Hvis du lager brød eller noen andre korn element, vil du ønsker å kjøpe mel som er hel hvete. Eller, egentlig kutte ned på karbohydrater og kjøpe Atkins low-carb mel og matlaging ingredienser. På den måten kan du bake de elementene du vil.

Den neste tingen du bør se etter når du kjøper korn og brød på Atkins dietten er produkter av høy i fiber. Du vet kanskje ikke dette, men fiber faktisk teller mot karbohydrater i mat 12:59. Hva dette betyr er at hvis du har et stykke brød med 12 gram karbohydrater og 4 gram fiber, så netto carb inntaket vil være 8. Lær å gjøre dette regnestykket med alt du kjøper fordi det vil tillate deg å nyte mer mat . Øke fiber inntak er viktig uansett, så dette er en fin måte å fokusere på å spise sunn korn og brød med mye fiber.

Når du er på Atkins, vil du ønsker å unngå brød som er laget med hvitt mel. Også unngå brød og korn med frukt, sukker, honning eller annen ingrediens som kan øke carb og sukker teller. Føl deg fri til å kjøpe brød og kornprodukter som har lagt hvete, nøtter, frø eller ost fordi disse er alle low-carb ingredienser og helt akseptabelt å Atkins dietter.

De fleste dagligvarebutikker har brød og korn som er low-carb og egnet for Atkins dietten. Men det er mange bakerier som gjør low-carb brød, muffins og andre bakevarer du kanskje ønsker å prøve. Internett tilbyr også et stort utvalg av brød og kornprodukter som er lav på karbohydrater og perfekt for de som er på Atkins diett.

Hint

  • Kjøpe brød med ekstra fiber og virkelig senke carb teller!
  • Vær forsiktig med brød og kornprodukter som er laget med sukkeralkoholer. De kan være lav i karbohydrater, men ingrediensene kan føre til en urolig mage.