Digidexo.com

Hvordan du skal betale for Invisilign

For mange år siden, ville det eneste alternativet tilgjengelig for utretting tennene være å få metall bukseseler. På grunn av medisinske fremskritt, har du nå andre alternativer. Ett av disse alternativene er å få Invisilign Ortodontiske behandlinger. Med Invisilign, får du transparente skuffer å sette inn i munnen som, over tid, vil rette tennene akkurat som vanlig tannregulering. Den gjennomsnittlige kostnaden for metall bukseseler er et par hundre dollar høyere enn landsgjennomsnittet for Invisilign. Hvis du ikke ønsker å betale for din Invisilign behandling i en lump sum, kan du kvalifisere for andre betalingsmåter.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med din dental forsikring for å spørre om hvorvidt Invisilign behandlinger, dekkes av forsikring plan. Forsikringsselskapet kan kreve at du dokumentere at behandlingene er medisinsk nødvendig. Avhengig av hvilken type forsikring plan som du har, en egenandel kan eller ikke må betales før din forsikring leverandør vil betale for behandlinger.

Snakk med en fakturerings representant fra din tannlege kontoret for å se om de har betalingsplaner er tilgjengelige for Invisilign behandlinger. Hvis en betalingsplan er tilgjengelig, vil du være i stand til å betale for behandling i avdrag, i stedet for en lump sum. Avhengig av tannlege kontoret, de svært sannsynlig krever en kredittsjekk før kreditt godkjenning er gitt.

Kontakt et selskap som tilbyr deg en kredittkonto for helsetjenester som du mottar. Dette vil kreve en kredittsjekk. Når du er godkjent for finansiering, kan du motta dine Invisilign behandlinger. Du vil da foreta innbetalinger til helsetjenester kreditor før hele beløpet er betalt. Den Invisilign hjemmeside anbefaler "Care Credit" (uten påtegning) å oppsøke finansiering.