Digidexo.com

Slik Conquer Agorafobi

Slik Conquer Agorafobi


Agorafobi er en tilstand der folk har ekstrem frykt om å bli hjelpeløs i en sosial situasjon eller i det offentlige. Lider av denne tilstanden ofte føler ute av kontroll eller fanget, og som et resultat av erfaring panikkanfall. Den gode nyheten er at det er behandling tilgjengelig for agoraphobics.

Bruksanvisning

Ta små steg å gå utover din sikkerhetssone. Agoraphobics har ofte problemer med å forlate "sikkerhetssoner", eller områder der de ikke føler seg hjelpeløs. Disse stedene er vanligvis deres hjem, en nærliggende butikk eller en arbeidsplass. Forsiktig presse deg selv til å gå utover disse områdene for korte perioder av gangen.

Gjør små endringer i din daglige rutine. Behandling av agorafobi er en langsom prosess fordi den minste endring i rutine kan heve frykt eller panikk. Erobre agorafobi ved å lure hjernen din. Gjøre en liten endring i dagen. Så en annen liten endre neste dag (eller uke, avhengig av hvor alvorlig tilstanden din er). For eksempel ta en annen sidegate når du kjører hjem fra jobb eller slå ett lys på i ditt hjem og la den på.

Tenk hypnose behandling. Mange agoraphobics finne at det å bli hypnotisert som en form for terapi arbeider for å kontrollere sin angst.

Finn et kreativt utløp for din frykt. Personer som lider av agorafobi er noen av de mest intelligente og kreative individer i verden. Når du føler frykten begynner å stige i deg, har en planlagt aktivitet eller prosjekt som krever all din hjernekraft.

Be legen din for en adferdsterapeut henvisning. Rådgiving er en velprøvd vei til behandling av agorafobi.

Få foreskrevne medisiner. Legemiddel er tilgjengelig for folk som lider av panikk og angst lidelser. Be legen om å forskrive noe med minimale bivirkninger. Agoraphobics liker ikke følelsen av forandring i kroppen.

Tips og advarsler

  • Rådgivning kan gi agoraphobics med to typer behandling, kognitiv atferds eller eksponering. Eksponeringsterapi avtaler med agorafobi ved å ha pasienten møter frykten head-on, mens kognitiv-atferdsterapi konsentrerer seg om å endre måten agoraphobics tror.