Digidexo.com

Hva er årsaken til migrene?

Hva er årsaken til migrene?

Stress

Kontinuerlig stress kan føre til mer enn bare din gjennomsnittlige spenningshodepine - det kan føre til migrene. Stress er brakt videre av travle livsstil og presset for å møte tidsfrister. Stress kan også oppstå når du har økonomiske bekymringer eller en personlig krise, for eksempel et dødsfall i familien. Den beste måte å eliminere stress-relaterte migrene er å forsøke og redusere stress så mye som mulig. Dette kan inkludere å se en terapeut eller planlegger færre aktiviteter for en stund.

Visse matvarer

Enkelte kjemikalier i matvarer har vært kjent for å forårsake migrene. Kjemikalier som mononatrium glutanate og sulfitter kan finnes i matvarer som spises daglig, som te, kaffe, sjokolade, ost, vin, erter og kinesisk mat. Måten å stoppe mat-indusert migrene er å unngå de utløse mat. Lag en liste over hva du spiste den dagen du fikk en migrene og merk noen mønstre. Unngå å spise de matvarer i fremtiden.

Menstruasjon

Migrene forekommer hos kvinner oftere da hos menn. Menstruasjon har vært knyttet til migranes hos kvinner. I løpet av tiden en kvinne menstruerer, hennes hormoner nivåer går opp og ned. Når hormonnivåene er ustabil, kan det utløse migrene. Det finnes ingen kur for dette, men kvinner kan snakke med sine leger om det, og få en resept på en migrene medisiner.

For mye alkohol

Å drikke for mange alkoholholdige drikkevarer kan føre til en bakrus neste morgen. Ett av symptomene på en bakrus er en migrene. Hvis du ikke ønsker å bringe på en migrene, så du bør ikke overskride trygg grense på alkohol.

Medisiner

Når legen forskriver et medikament for deg, hendene apoteket du en utskrift med mulige bivirkninger. Mange av dem har migrene oppført i bivirkninger kategori. Et velkjent stoff som kan føre til migrene er p-piller. Dessuten kan en hvilken som helst stoff som dialates blodårene føre til migrene. Hvis du tror dine resepter forårsaker migrene, snakke med legen din. Det kan være mulig for legen din for å finne en erstatning som ikke forårsaker migrene.