Digidexo.com

Hvordan identifisere tegn på virusinfeksjon

Hvordan identifisere tegn på virusinfeksjon


En viral infeksjon er forårsaket av et virus. De fleste mennesker har hatt et virus på et eller annet tidspunkt. En virusinfeksjon kan produsere en rekke forskjellige symptomer. En virusinfeksjon kan ikke kureres med antibiotika. Bakterielle infeksjoner reagerer på antibiotika. En bakteriell infeksjon kjennetegnes typisk ved smerte, hevelse og rødhet, men det kan ofte være vanskelig å skille mellom en bakteriell og viral infeksjon. Lær å identifisere symptomer på en virusinfeksjon.

Bruksanvisning

•  Kontroller temperaturen. En feber er en av de første tegn på at kroppen din har blitt invadert av en virusinfeksjon. Feber oppstår som et resultat av kroppens egen forsvarssystemet. Den kroppstemperaturen stiger i et forsøk på å kvitte kroppen av infeksjonen. Feber alene kan ikke brukes til å identifisere en viral infeksjon, siden feber kan også forekomme med en bakteriell infeksjon, som er grunnen til at det er viktig å identifisere andre symptomer i tillegg.

Merknad om diaré og / eller oppkast er til stede. Dette er typiske tegn på at en virusinfeksjon har invadert mage-tarmkanalen. Det er viktig å etterfylle væske når diaré og / eller oppkast er til stede for å forhindre dehydratisering.

Legg merke til om en hoste er til stede, og hvis det er lunger. Disse er symptomer som ofte følger en viral infeksjon, men bestemmelse av tilstedeværelsen av en viral infeksjon skulle ikke være basert på disse tegn alene som de ofte med andre infeksjoner i tillegg.

Merknad om en rennende nese eller sår hals er til stede. Slike symptomer oppstår vanligvis når infeksjon er til stede. Det kan være en tykk nese og hovne kjertler i nakken ofte følge med en sår hals.

Varsel om hodepine og / eller smerter i kroppen er til stede. Muskelsmerter samt hodepine ofte følger en virusinfeksjon. Hodepine kan forekomme med andre forhold også.

Husk at en av disse symptomene alene ikke nødvendigvis betegne tilstedeværelsen av en virusinfeksjon. Det er også viktig å merke seg at en viral infeksjon kan produsere en rekke forskjellige symptomer. En kombinasjon av de symptomer som er nevnt ville mest sannsynlig indikerer en viral infeksjon. Til tider kan det være vanskelig selv for en lege til å skille mellom en viral og bakteriell infeksjon. Laboratorieprøver kan være nødvendig for å bekrefte en diagnose. Hvis du opplever noen av symptomene nevnt ovenfor er det sannsynlig at du har en virusinfeksjon. Se din lege for riktig diagnose og behandling.