Digidexo.com

Naturlige måter å redusere oppblåsthet

Naturlige måter å redusere oppblåsthet


Alle kan oppleve oppblåsthet, men kvinner er mer tilbøyelige til å ha problemer i dette området siden de opplever hormonelle omveltninger før de månedlige menstruasjonssyklus, noe som ofte resulterer i oppblåsthet sammen med andre PMS-symptomer. Det finnes ulike naturlige måter å redusere oppblåsthet, som krever å ta hensyn til hva du spiser, hva du ikke spise og deretter endre på dine matvaner.

Svelging Air

Ikke svelge luft mens du spiser. Avstå fra å spise og snakke på samme tid; tregere og tygge med munnen lukket. Unngå å drikke mye kullsyreholdige drikker, da dette bidrar til oppblåsthet. Når man drikke dem karbondioksyd fanget i boblene i drikken og forårsaker gass. Magen vil ikke tømme innholdet så raskt, og som et resultat, ender du opp oppsvulmet. Hvis du må drikke en drikke, bruke et sugerør til å kutte ned på oppblåsthet.

Vann

Aldri undervurder nytten av å drikke mye vann. Vann holder ting i bevegelse inne i deg. Det spyler ut avfall som kan akkumuleres og forårsake oppblåsthet. Holde deg hydrert reduserer muligheten for å bli forstoppet, noe som også fører til bloat. Når du spiser grønnsaker og frukt du forbruker vann fordi vannmengden er mellom 80 og 90 prosent. Vannmelon og appelsiner, spesielt, vil hjelpe deg å bekjempe bloat, bemerker Parents.com.

Kvinner, spesielt

Mange kvinner opplever oppblåsthet rett før utbruddet av menstruasjonen. Oppblåsthet er forårsaket av hormoner som øker i volum på denne tiden av måneden. Spør legen din hvis du tar kalsiumtilskudd vil hjelpe lindre premenstruelle oppblåsthet. Ifølge Office of Kosttilskudd, National Institutes of Health, kan kalsiumkarbonat kosttilskudd forårsake gastrointestinale bivirkninger. Imidlertid er kalsium citrat, en annen form for kalsiumtilskudd, mindre sannsynlighet for å forårsake forstyrrelser, og kan være gunstig for fordøyelseskanalen. Du må kanskje eksperimentere og se om kalsiumtilskudd bidra til å eliminere oppblåsthet eller gjøre det verre.

Keep Moving

Hold deg aktiv. Når engasjerende i fysiske aktiviteter, dette hjelper på fordøyelsen av maten og ber gass til å gå gjennom systemet raskere. Det vil også hjelpe deg å passere gass. Gass er en stor skyldige når det gjelder å oppblåsthet.

Foods å unngå eller begrense

Unngå eller begrense matvarer som du vet vil gi deg gass og føre til oppblåsthet, som kål, blomkål, brokkoli og bønner. Når matvarer inneholder sukker, som gjør disse, de er vanskelig å fordøye, og dette kan føre til oppblåsthet, råder Home-remedies-for-you.com. Hvis du har matintoleranse du kommer til å produsere mer gass og erfaring oppblåsthet. Finne ut hvilke matvarer som plager deg og styre klar av dem eller begrense dem, spesielt før menstruasjonen.

Peppermynte

Vurdere å ta peppermynte kapsler. Disse kapslene kan lindre oppblåsthet fordi peppermynte slapper musklene i kroppen din som er ansvarlig for fordøyelsen.

Stress

Oppblåsthet kan være resultatet av for mye stress. Hvis dette er din situasjon, kan du prøve å de-stress. Få en massasje, meditere, gjøre yoga eller delta i en aktivitet som har en beroligende effekt på deg. Dette vil roe ned magen din også.