Digidexo.com

Hvordan å behandle lavt blodtrykk med naturlig rettsmidler

Hvordan å behandle lavt blodtrykk med naturlig rettsmidler


Lavt blodtrykk, i motsetning til mange forestillinger, kan faktisk være forbundet med mange helseproblemer. Lavt blodtrykk kan føre til dårlig sirkulasjon, kronisk tretthet, svake arterier, svimmelhet og selv vertigo og besvimelse. Generelt sett er lavt blodtrykk preget av blodtrykket opplesninger av 100/70 til 69 eller lavere. Det er forårsaket av mange faktorer slike bivirkninger, nerveforstyrrelser og dårlig kosthold. Hyping blodtrykk med naturpreparater og urter er ganske enkel. En 30-dagers program er anbefalt.

Bruksanvisning

Endringer i kostholdet og kosttilskudd

Fjern all stekt mat, koffein, mat med høyt kolesterol, og store mengder lese kjøtt fra kostholdet ditt. Disse matvarene har en tendens til å bremse ned adrenal system som i sin tur kan føre til andre systemer i kroppen til å bremse ned.

Drikk en 12-unse glass kildevann med en sitron presset inn i det 30 minutter før du spiser frokost. For lavt blodtrykk, sitronsaft hypes leveren og hjelper deg å fordøye mat, slik at de kan riktig energi til kroppen. Sitronsaft er også en fantastisk all-around tonic.

Spis 1/4 kopp havregryn til frokost. Havregryn er en billig og god kilde til komplekse karbohydrater. Komplekse karbohydrater er viktig for sunn blodstrøm og energi. Hvis du ikke liker havregryn, vil matvarer som Farina, havregrøt og fullkorn frokostblanding nok. For smaken, legge en banan. Hvis du har lavt blodtrykk, avstå fra å spise sukker.

Drikk en kalium drink med lunsj for én måned. Å gjøre en kalium kjøttkraft er enkel. Det kan gjøres ved juicing 2 store gulrøtter, 2 stilker av selleri, 4 fedd hvitløk, 2 reddiker og et par klyper persille. Hvis du ikke har en juicer, drikker 10 til 12 oz. av lav-natrium vegetabilsk juice. V-8 Juice er blant de beste merkene. Kalium er en viktig elektrolytt som kroppen trenger for sunn blodstrøm. En kaliummangel er ofte i forkant av lavt blodtrykk.

Spis en grønn salat mellom lunsj og middag. Inkluder løk, sjø greener, økologisk biff biter, gulrøtter, erter og brokkoli. Denne blandingen inneholder svært viktige makrobiotiske ingredienser som vil hjelpe basisk kroppen din og balansere dine hormoner og andre kjemikalier, som er avgjørende for sunt blodtrykk.

Spis 6 gram av lean, kjemisk fri biff og en kopp brun ris til middag. Magert kjøtt er fantastisk kilde til protein hvis ikke over-konsumert. Brun ris er en naturlig detox og en god kilde til karbohydrater. Drikk en 12-unse glass ren ananasjuice med middag. Ananas juice er høy i bioflavonoider som er avgjørende for å styrke blodårene og hyping metabolismen.

Spis 2 fedd hvitløk 1 time før leggetid. Hvitløk, blant sine mange helsemessige fordeler, bidrar til å stabilisere blodtrykket. Også drikker en kopp ginseng-te. Ginseng te stimulerer sirkulasjons- og binyrene systemer og er en trygg og naturlig måte å øke kroppens energi mens du får en behagelig mengde søvn.

Kroppspleie og trening

Få en kiropraktisk justering en gang i uken i løpet av 30-dagers program. Feiljustert ledd, bein og muskler er ofte på røttene av mange av kroppens helsemessige problemer, inkludert lavt blodtrykk og tretthet.

Gjør dype pusteøvelser minst en gang om dagen. Konsentrer deg om å puste inn sakte i 3 til 5 sekunder. Hold pusten i 3 sekunder. Pust sakte. Det anbefales å gjøre disse øvelsene mens du tar en rask spasertur. Turgåing og pusteøvelser fremmer sunn blodstrøm, avgjørende for riktig blodtrykk. Ta en rask spasertur en gang om dagen i 20 minutter hvis du kan.

meditere i 30 minutter minst en gang om dagen. Meditasjon er flott måte å tillate kroppen å hvile mens våken. Ved å hvile og meditere, du gir kroppen din mulighet til naturlig lade seg selv for optimal funksjon.

Tips og advarsler

  • Spis et balansert kosthold. Ditt kosthold bør bestå av 70 prosent komplekse karbohydrater, 20 prosent protein og 10 prosent fett.
  • Drikk minst 8 til 10 glass vann hver dag.
  • Ta minst 100 mg av vitamin E hver dag. Vitamin E er viktig for et sterkt hjerte.
  • Drikk rose hofter te ofte. Rose hofter er rike på flavonoider.
  • Ta 200 mg av vitamin B-komplekset hver dag for god leveren helse.
  • Sjekk blodtrykket ofte. Generelt sett er et sunt blodtrykk i 120/80 rekkevidde.
  • Denne artikkelen bør ikke anses som medisinske råd. Hvis du har spørsmål om å lage kosttilskudd eller endringer i livsstil, kan du kontakte din lege eller annet helsepersonell.
  • Ikke ta urter i forbindelse med blodtrykksmedisin uten skikkelig veiledning. Rådføre seg med en herbalist eller lege.
  • Avstå fra røyking. Røyking frarøver kroppen av oksygen.
  • Hvis du føler deg dårlig, bør du kontakte legen din eller ringe 911.