Digidexo.com

Hvordan å telle kalorier

Hvordan å telle kalorier


Å miste vekt handler like mye om å telle kalorier som gjør kalorier teller. Du kan slippe pounds på en diett av potetgull og øl, hvis du spiser og drikker bare det og ikke mye av heller, men til slutt vil du bukke til underernæring. Hemmeligheten av sunn vekttap brenner mer kalorier enn du forbruker, og å sørge for at kalorier er næringsrik.

Hvordan å telle kalorier

Analyser mat i henhold sin makronæringsstoff innhold. Foods består av tre grunnleggende byggesteiner, fett, karbohydrater og protein. Fett har mer enn dobbelt så mange kalorier per gram som proteiner og karbohydrater, 9 vs. 4. Vi trenger dem alle i et sunt kosthold. The Zone Diet, en av de beste balansert, oppfordrer til at folk får 30% av sine kalorier fra fett og protein og 40% fra karbohydrater. Barry Sears, PhD fortalte meg at det er ikke en magisk forhold, men er et godt utgangspunkt for å finne ut hva som fungerer for deg.

Vær fett smart. Fordi fett er så kalori tett, kutte ut de dårlige fettstoffer. Eliminer alle transfett, som delvis hydrogenert fett eller margarin. Trans fett er en arterie tilstopping fett som ikke bare øker det dårlige kolesterolet, Low Density Lipoprotein, men senker det gode kolesterolet, High Density Lipoprotein. Minimer mettet fett, som smør og at fra kjøtt som blir konvertert av leveren til kolesterol.

I stedet når det gjelder fett, favorisere essensielle oljer som raps og olivenolje, fett fra avokado og nøtter, samt Omega 3-fettsyrer fra fisk og linfrøolje som er bra for hjertet.

Velg hele mat karbohydrater. Sukker, hvitt mel, alkohol og andre raffinerte karbohydrater frembringe en rask økning i blod sukker, noe som fører til en insulin pigg. Denne berg og dalbane produserer tidlig sult. Overtid, kan det føre til insulinresistens og diabetes type II. Minimer kalorier fra raffinerte karbohydrater og erstatte næringsstoff tett karbohydrater som frukt, grønnsaker og helkorn, slik at blodet får en jevn tilførsel av sult-kampene glukose.

Skjær ut høyt kalori mat lite næringsstoffer. Du vet listen: majones, helmelk, fløte, iskrem, de fleste desserter.

Hvis du føler behov for noe søtt, velger en liten mengde svært mørk, semi søt sjokolade eller enda bedre, frukt. Fettfri yoghurt med et snev av honning og ekte vanilje, gjør stor fruktsalat topping.

Spis nok magre proteiner, primært fra fisk og plantekilder. Det er nøkkelen å holde kaloriene lavt og miste veie i prosessen. Protein er fordøyd saktere enn karbohydrater og er essensen av Atkins dietten. Til tross for hva Dr. Atkins insisterte for meg, mettet fett tillatt i sin diett vil til slutt føre til hjertesykdom, men han hadde rett om å spise nok protein til å holde naturlig kaloriforbruket lavt.

For en titt på hvordan disse prinsippene hjalp meg til å miste £ 20 i seks uker, gå til www.Anti-AgingDiary.com