Digidexo.com

Hvordan virker Imitrex Arbeidet med migrene hodepine?

Hvordan virker Imitrex Arbeidet med migrene hodepine?


Imitrex er merkenavnet for sumatriptan. Det er ukjent nøyaktig hvorfor folk får migrene, men skaperne av Imitrex, GlaxoSmithKlein (GSK), mener at det fungerer på de områdene som antas å forårsake migraines-- hjernestammen og hjernehinnene.

Identifikasjon

Det er ikke kjent helt hvorfor Imitrex fungerer for de fleste typer av migreneanfall. Det spiller fungere som en vasokonstriktor, betyr det hjelper krympe hovne blodårer.

Teorier

Ifølge Mayo Clinic, når hormonet serotonin drops, den trigemental nerve i hjernestammen utgivelser nevropeptider, som forårsaker smerter i hjernehinnene (området mellom skallen og hjernen) delvis av hevelse blodkar.

Mimikk

Imitrex fungerer på migrene fordi det er tenkt å etterligne serotonin og stoppe hjernen fra frigi nevropeptider, ifølge MedicExchange.com.

Misforståelse

Imitrex må tas så snart personen innser et migreneanfall har begynt. Det fungerer ikke å forebygge migrene, bare for å stoppe dem.

Advarsel

"Migrene For Dummies" (Diane Stafford og Jennifer Shoquist, MD, 2003) advarer om at Imitrex ikke vil lette smerter på alle typer migrene. Personer med hemiplegic migreneanfall (migrene med nummenhet på den ene siden av kroppen) må legges inn på sykehus.