Digidexo.com

Hvordan få sjokkerende Pics Out of Your Mind

Det kan være en isolert hendelse som du ikke kan få ut av tankene dine. Jo mer sjokkerende og opprørende scene, er det vanskeligere vil det være å slutte å tenke på bildene fra det. Tid og avstand fra situasjonen er en av de beste healere. Inntil da, kan du prøve disse forskjellige ting for å hjelpe deg å fjerne sjokkerende bilde fra sinnet ditt.

Bruksanvisning

tømme sinnet for alle tanker. Fokuser på et brennende stearinlys, tenker på ingenting, men flimringen i et minutt eller to. Du kan også prøve å lukke øynene og forestille oss at hver tanke blir fraktet bort i en boble eller ballong. Fange hver tanke og se dem flyte opp og bort.

Bruk positive guidet billed å omdirigere dine tanker og roe ned overveldet sanser. Bruk guidet billed å transportere dine tanker til en lykkeligere tid og sted. Bruk guidet billed lydopptak hvis du ikke vet hvordan du gjør det selv. De fleste new age butikker bære dem.

Snakk gjennom situasjonen med venner, familie eller en rådgiver. Snakker høyt kan være en av de beste måtene å hjelpe bildet til slutt forsvinne. Dele bildet med andre kan hjelpe kroppens naturlige mestringsmekanismer sparke i.

Beskriv den sjokkerende bildet i detalj i en journal. Legg merke til hvor den fant sted, hvem som var der og hvordan det gjør du føler. Selv om du ikke deler opplevelsen med noen andre, det handler om å "fortelle" historien din, selv om det er bare en dagbok for deg selv, kan hjelpe deg å håndtere image.