Digidexo.com

Hvordan behandle brannskader med naturlig rettsmidler

Finne lettelse for brannskader er ofte frustrerende fordi syntetiske medisiner kan føre til ytterligere irritasjon på huden, noe som kan forsinke helbredelsesprosessen. Det er flere naturlige midler du kan bruke til å gi lindring av smerte av et brannsår. Disse naturlige rettsmidler vil også hjelpe til å påskynde den helbredende på brennings. Husk at disse rettsmidler er bare til å bli brukt for første grads forbrenning. Hvis du har andre eller tredje grads forbrenning, må du oppsøke profesjonell medisinsk hjelp umiddelbart.

Bruksanvisning

Bruk en spiseskje honning til det området som har blitt brent. Med tuppen av fingrene, gni i honning og la den sitte i 10 minutter før du skyller rent med kaldt vann.

Rub 2 ss unflavored ren yoghurt direkte på brannskaden. La yoghurt for å suge inn den brenne i 15 minutter. Hvis du vil fjerne, ta en myk lin klut og bearbeid klut i kaldt vann. Bruk langsomme bevegelser for å fjerne yoghurt fra huden din.

Break åpne et egg og press ut eggehvite. Påføres kun eggehvitene direkte på din brenne for umiddelbar lindring. La eggehvitene å suge inn i brenne i 5 minutter og forsiktig vaske rent med kaldt vann.

Skjær en løk i to og legg den åpne halvdelen direkte på det forbrente området. Lukten av en løk kan være ganske sterke; men vil du ha umiddelbar smertelindring med løk juice. Hold løk på den brenne helt til den brennende følelsen er borte.

Mix ren aloe vera gel med tre dråper lavendelolje. Rør disse ingrediensene for å sikre at de er riktig blandet og med fingrene sakte bruke denne løsningen til din brenne. Denne behandlingen vil stoppe brennende følelse og vil helbrede brenne raskt.

Tips og advarsler

  • Hold noen brenne fri for bakterier og sørge for at brenningen er regelmessig renset den.
  • Hvis du har en andre eller tredje grads forbrenning, så må du oppsøke profesjonell medisinsk hjelp umiddelbart. Disse midler er kun ment å brukes for første grad eller lys hud brannsår.