Digidexo.com

Hvordan arbeide med Behavioral Barn i konsern Homes

Arbeider i en gruppe hjemme med barn kan være en vanskelig, men givende opplevelse. Lære å sette opp verktøy og triks for å hjelpe barna følge regler og være vellykket vil skape et miljø for vekst for både barn og ansatte.

Bruksanvisning

Sette opp en Behavior Modification System

•  Når du arbeider i en gruppe hjem, er det vanligvis en bestemt befolkning som bor der. Ordet "behavioral" vanligvis innebærer barn med psykiske problemer som spiller ut i atferds måter, men noen gruppe boliger er også for barn med utviklingsforstyrrelser eller mental retardasjon.

Når du begynner å arbeide i en gruppe hjem, finne ut hva befolkningen det tjener og gjøre så mye lesing som mulig. Boken "Arbeide med Aggressiv Ungdom: A Source for barneomsorg leverandører" er en nyttig ressurs. Publisert av Boystown Press, gir boken noen praktiske verktøy og tilnærminger til å jobbe med aggressive barn.

Velg eller designe en atferd modifikasjon system som vil fungere best for befolkningen i gruppen hjem. Den psykoedukative behandlingsmodell (PEM) er designet av Boys and Girls Town. Dette systemet er basert av målene med varierende vanskelighetsgrad for å hjelpe barn å lære viktige sosiale og adaptive ferdigheter.

Implementering av en atferd modifikasjon system kan være vanskelig, spesielt hvis du bygge din egen. Sørg for at den er enkel og har realistiske, konkrete mål for barna å nå. For eksempel sette opp et system som er avhengig av varierende grad avgjøre hva privilegier et barn har i programmet. Hold antall nivåer lave; har opptil fem nivåer er ideell som det tillater barna å bevege seg opp og ned i systemet og erfaring suksess.

Implementere konsekvenser, som er like viktig i å utvikle eller bruke en pre-laget atferds system. Fastsette hensiktsmessige konsekvensene kan være vanskelig, spesielt når ikke alle konsekvenser er like. Uansett konsekvens, sørg for at det er hensiktsmessig og gis umiddelbart; ikke vent en uke å kunngjøre en konsekvens som barn er mye mindre sannsynlig å koble den til negativ atferd.

Sørg for at alle ansatte får opplæring i atferdsmodifikasjon system. Videre sørge for barna som bor i huset forstår hva det er å be dem om å gjøre. Når du har gjort dette, kan du implementere din atferds system.

Utkast et par eksemplarer av en håndbok om din atferdssystemet er av ditt eget design: ett for ansatte, en for beboerne. Hold en elektronisk kopi for enkel redigering; Du kan finne at visse privilegier gjelder ikke lenger, og du trenger å revidere håndboken.

Arbeide med barn i krise

Arbeide med barn i krise er langt forskjellig fra normale oppgaver. Å ha en bestemt metode og protokollen for å følge vil bidra til å sikre konsistens og rettferdighet. Hvis hvor du jobber ikke allerede har en protokoll på plass, her er noen ting du bør vurdere: alder av barn i hjemmet, om innretningen er hands-off (som betyr ingen bruk av terapeutiske begrensninger på barn), om du skal ringe Politiet i krisetider, og hva rutinene for å beskytte de andre barna i hjemmet er.

Utvikle eller forskning en krise plan for å følge med beboerne. Et system som PEM inkluderer også en krise plan utformet for å hjelpe de-eskalere barn. Det er andre krise modeller også - Cornell University utviklet Terapeutisk Crisis Intervention (TCI), som gir en trinn-for-trinn metode å bruke når barna blir aggressive for å bidra til å avskrekke krisen.

TCI og PEM begge er praktisk komponenter, men de behøver ikke å bli brukt for å kunne arbeide med aggressive barn.

Hvis du velger å bruke eller allerede bruker en hands-off program, sørg for at du har en bestemt protokoll som er fulgt når politiet engasjement er nødvendig.

Sørg for at beboerne forstår at politiet kan og vil bli kalt hvis de kommer ut av kontroll. Har telefonnumre lett tilgjengelig bør det være nødvendig.

Post regler, konsekvenser og protokoller i hele bygningen. Dette er viktig for barna å være vellykket. Det er urealistisk å forvente at de skal huske alt, så har plakater for å minne barna på reglene og forventninger.

Bruk en tavle å spore nivåer for alle i huset. På den måten nivåene er godt synlige, og det er ikke snakk om en person bosatt prøver å finagle hennes vei inn privilegier for et høyere nivå.

Hold husmøter. Dette er en sjanse for beboere og ansatte både å løse eventuelle relevante problemstillinger i huset. Hvis noen konkrete barna sliter, kan huset komme sammen som en helhet for å legge strategier hvordan du kan hjelpe dem.

Husmøter er også en fin tid å innføre nivåendringer. På den måten barn har en bestemt dag og tid til å forutse høre deres nivå endring.

Tips og advarsler

  • Hver gang et barn får en konsekvens, gjør det et undervisningsøyeblikk. Barn er mye mer sannsynlig å huske å gjøre en endring neste gang de blir konfrontert med en touch situasjon hvis de har en opplevelse å relatere det til.
  • Ved hjelp av begrensninger i arbeid med barn har en viss risiko; ikke gjør det hvis du ikke er riktig sertifisert.