Digidexo.com

Hvordan forstå Elk Venison Nutrition

Hvordan forstå Elk Venison Nutrition


Elg er en av de største medlemmene av hjortedyr, andre bare til elgen i størrelse. Et stort spill dyr i Nord-Amerika, er dens kjøtt selges i begrenset omfang. Venison er den kulinariske navn for kjøtt av alle typer hjort. Elg hjort er høy i protein og slankere enn biff, men høyere kolesterol. Ernæring etiketten for elg hjort vil fortelle deg alt du trenger å vite om sin mat verdi.

Hvordan forstå Elk Venison Nutrition

•  Sjekk etiketten for servering størrelse. Fitbit gir ernæringsmessige informasjon på elg vilt med ingen andre ingredienser. Servering størrelse er £ 1 av elg vilt før koking.

Les kaloriinnholdet. En servering av elg hjort har 496 kalorier, med protein utgjør 448 kalorier og fett som utgjør de resterende 48 kalorier. Elk vilt gir 24,8 prosent av den daglige verdi for total kalorier, forutsatt en daglig diett på 2000 kalorier.

Sjekk ut protein og karbohydrat informasjon. Elk vilt inneholder 104 g protein per servering, eller 208 prosent av den daglige verdi for protein. Elk vilt har ingen karbohydrater av noe slag, inkludert stivelse, sukker eller kostfiber.

Lær fettinnholdet. En servering av elg hjort har 6,6 g fett, som er om lag 10 prosent av den daglige verdi for fett. Mettet fett består 2.4 g av denne totalen, eller om lag 12 prosent av den daglige verdien for mettet fett. Elk vilt inneholder også 250 mg kolesterol, 83 prosent av den daglige verdi for kolesterol.

Sjekk vitamin og mineral innhold av elg vilt. Elk vilt gir 73 prosent av den daglige verdi for fosfor og sink i hver servering og 73 prosent av den daglige verdi. Den kalium-innholdet er 1,415 mg eller 40 prosent av den daglige verdi, og natriuminnholdet er 263 mg eller 11 prosent av den daglige verdien av natrium. Andre mineraler i en servering av elg vilt inkluderer 27 prosent av den daglige verdi for kobber, 26 prosent av den daglige verdi for magnesium og 2 prosent av den daglige verdi for kalsium.