Digidexo.com

Hvordan behandle svømmer øre Med en Hjem Utbedring av vann og eddik

Svømmer øre er en smertefull og ubehagelig tilstand som oppstår som følge av hyppig svømming. Formelt kjent som otitis externa - en infeksjon i det ytre øret - svømmer øre oppstår når bakterier og sopp vokser i øregangen på grunn av fuktigheten som forblir i øret etter bading. Denne ytre ørebetennelse fører til betennelse og øreverk. Heldigvis kan mindre tilfeller av svømmer øre behandles hjemme ved hjelp av eddik og vann. Du kan også hindre svømmer øre ved hjelp av denne hjem rette for otitis externa.

Hvordan behandle svømmer øre Med en Hjem Utbedring av vann og eddik

•  Kjøp en liten lukkbar flaske, helst type med en pipette festet til lokket, til å lagre ditt hjem rette for svømmer øre. Hvis du ikke finner en flaske med pipette i lokket, må du kjøpe en pipette separat. Disse elementene kan alle bli funnet på stoffet butikken eller på butikker som Walmart og Target.

Bruk en penn merke eller et stykke tape for å markere punktet halvveis i flasken. Dette vil hjelpe deg når du blande eddik og vann som skal brukes som et hjem rette for å behandle svømmer øre.

•  Hell hvit eddik inn i flasken inntil halvveis.

Kok et par kopper vann for å drepe eventuelle bakterier i vannet.

La vannet avkjøles og hell den i flasken som inneholder eddik. Fyll flasken resten av veien med vann for å lage en svømmer øre middel består av 50 prosent hvit eddik og 50 prosent vann.

Cap flasken og rist innholdet å blande opp den løsningen som vil bli brukt til å behandle svømmer øre hjemme.

Fyll pipetten med eddik og vann svømmer øre rette.

Bøy hodet til siden og bruke pipetten til å plassere 3-4 dråper av vann og eddik løsning i de berørte øret.

Hold hodet vippet til side for ett helt minutt for å la svømmer øre dråper å distribuere hele øregangen.

Etter ett minutt, plassere en vev mot øret, og legger hodet oppreist; skytende svømmer øre dråper vil strømme ut av øret og inn i vevet.

Sett inn eddik og vann dråper for svømmer øre inn i det andre øret, etter trinn 7 til 10. Dette skal gjøres selv om du ikke opplever en øreverk fra svømmer øre. Hvis forholdene var riktig for utviklingen av svømmer øre på den ene siden, er det sannsynlig at lignende forhold var også til stede i upåvirket øret. Så bruker svømmer øre dråper på begge ørene vil hjelpe behandle og hindre øreverk.

Gjenta trinn 7 til 11 tre ganger per dag for å behandle svømmer øre hjemme. Fortsett å bruke dråpene i fem dager etter at symptomene forsvinner.

Hint

  • Hindre svømmer øre ved hjelp av Q-tips for å fjerne fuktighet fra ørene etter bading.
  • For folk som svømmer daglig, hindre svømmer øre øreverk ved å bruke dette hjemme bøte etter hver svømmetur.
  • Hvis du aldri har hatt svømmer øre før, gå til legen din for å få en endelig diagnose før du prøve å bruke svømmer øre hjem rettsmidler.
  • Hvis øreverk blir verre eller hvis det ikke er bedre med bruk av dråper for svømmer øre, gå til legen din. Alvorlige, mer utviklede tilfeller av svømmer øre kan kreve en resept på antibiotika for å rydde opp i øreverk.