Digidexo.com

Hvordan å berolige en baby With Gas

Gass er en av de største årsakene til ubehag og roper i små babyer, og det påvirker mer enn halvparten av babyer under 2 måneder gammel, ifølge BabiesToday. De fleste babyer liker ikke vet hvordan de skal utvise gass på egen hånd, så de trenger foreldrenes hjelp til å avlaste trykket og smerten av denne vanlig problem. Det er mange enkle metoder du kan prøve hjemme for å gjøre babyen mer behagelig og oppmuntre henne til å utvise overflødig gass.

Hvordan å berolige en baby With Gas

Burp babyen å kvitte magen av svelget luft: hold babyen oppreist mot brystet med hodet hvilende på skulderen eller på kne med en hånd støtter henne foran og den andre støtter henne tilbake. Forsiktig klapp henne tilbake eller gni i en opp-og-ned eller sirkelbevegelse. Du kan også rape henne i liggende posisjon ved å plassere ansiktet hennes ned på underarmen eller over knærne.

Lay babyen på ryggen og flytte bena på en skånsom sykling bevegelse; sakte presse det ene beinet opp i nærheten av brystet hans og trekke den tilbake mens du presser motsatt ben opp til brystet, og deretter gjenta.

Legg en varm (ikke varmt) vaskeklut eller håndkle på babyens nakne magen og bruke et lett trykk med hendene eller ved å pakke en større håndkle rundt den første. Dette kan bidra til å slappe magemusklene, ifølge BabyFirstYear.org.

Hold babyen i fotball hold for å gjøre det lettere for henne å slippe gassbobler: plassere henne med forsiden ned på underarmen, med albuen mellom bena og hånden din støtter henne halsen og haken. Forsiktig klapp eller gni henne tilbake med den andre hånden.

Hvis alle at-home metoder mislykkes, ringe barnets lege. Han kan anbefale babygass dråper som kan bryte opp gassbobler. Mange baby dråper er tilgjengelig over-the-counter, men du bør alltid spørre legen før du prøver dem.

Hint

  • Dreven gass er ofte forårsaket av en baby negativ reaksjon på noe i morsmelk eller morsmelkerstatning hun spiser, ifølge BabiesToday. Hvis du er sykepleier, holde oversikt over hva du spiser og hvordan babyen reagerer for å se om det er en sammenheng mellom hennes gass og enkelte matvarer. Hvis du mistenker et problem med sin formel, snakke med legen om å bytte til en annen type.
  • Hvis flaske-fôring, bruk riktig brystvorte; en med et altfor lite hull vil føre barnet å svelge luft, mens en altfor stort hull vil føre ham til å spise for fort.
  • Rape babyen noen få minutter under feedings og se etter tegn på ubehag som sprellende rundt eller fikle.