Digidexo.com

Farene ved Tylenol for spedbarn

Tylenol er et lett tilgjengelig legemiddel egnet til behandling av en rekke sykdommer og plager i spedbarn og barn. Tylenol har få bivirkninger og er trygg når instruksjonene følges nøye, men det er viktig å forstå hvordan mindre feil eller forglemmelser kan lett resultere i en farlig overdose.

Ingrediens Safety

Den aktive ingrediensen i Tylenol produkter er acetaminofen, en over-the-counter medikament effektivt for å lindre smerte og redusere feber. Ett problem er at mange foreldre gjør den feilen å tro at fordi paracetamol er tilgjengelig uten resept, det er veldig trygt, og de trenger ikke å være forsiktig med hvor mye du skal administrere til sine barn. Det er viktig at du leser doseringsanvisningen på Tylenol pakken og aldri gi større mengder enn anvist eller administrere flere doser enn anbefalt. Hvis medisinen ser ikke ut til å virke, ikke ta dette som et tegn på at det er OK å gi barnet ditt mer enn rettet beløpet.

Feil dosering

En annen potensiell fare for Tylenol er at det er tilgjengelig i så mange forskjellige formuleringer, noe som betyr at det er lett å administrere altfor mye til et spedbarn. Spedbarn 'Tylenol dråper er mer konsentrert enn flytende formuleringer laget for småbarn, slik at foreldrene kan komme til å gi en pjokk for mange spedbarn synker eller feilaktig gi pjokk Tylenol til en baby. Husk at Barnas Tylenol er svært forskjellig fra Infants 'Tylenol; Barnas Tylenol er ikke egnet for barn under 2.

Blanding Medisiner

Når barnet ditt er syk, spesielt hvis hun er forkjølet, er det viktig at du leser anvisningene på medisin pakken før administrere det. Mange foreldre har gitt barnet sitt ordinære Tylenol for å redusere feber, deretter gitt dem en Tylenol Kaldt produkt, forårsaker deres barn å overdose fordi de ikke var klar over at begge medisiner inneholder paracetamol. Du bør være svært forsiktig når du gir barnet ditt flere medisiner og være klar over de aktive ingrediensene i hver medisin han tar. Husk at Tylenol er ikke den eneste produkt som inneholder paracetamol.

Utilsiktet inntak

Tylenol produkter for barn kommer i en rekke barnevennlige smaker som gjør administrere dem mye enklere for foreldrene. Men når barn forveksle disse fruktige medisiner for godteri eller juice, kan de prøve å spise eller drikke store mengder uten at du ser eller vet hva de gjør. Som med alle medisiner, holder alle Tylenol produkter langt utenfor rekkevidde for barn og beholde eventuelle caps eller lokk tett lukket.

Les Instruksjoner

Singelen viktigste du kan gjøre for å beskytte barnet mot farene ved Tylenol er å lese alle instruksjoner pakken grundig før administrering av noen medisin. Ikke anta at du kan huske riktig dosering eller aldersgruppe for medisinering bare fordi du har gitt det til barnet ditt før. Doseringsanvisningen vanligvis avhengig av barnets vekt og alder, og disse er to faktorer som endrer seg hele tiden.