Digidexo.com

Søvn Fremme Ingredienser i Valnøtter

Søvn Fremme Ingredienser i Valnøtter


Valnøtter er et tre nøtt, ligner cashewnøtter, paranøtter og pekannøtter. Fullpakket med helsemessige fordeler, disse nøtter inneholder en spesielt gunstig form av vitamin E og antioksidanter ikke vanlig i andre matvarer, og har vist seg å gi beskyttelse mot hjerte-og karproblemer, type 2 diabetes og noen kreftformer. De inneholder også en uvanlig konsentrasjon av melatonin, et element som brukes av kroppen for å hjelpe til å regulere søvnmønster.

Melatonin

En gjennomsnittlig valnøtt inneholder en liten mengde - ca 3,6 nanogram per gram - av melatonin. Dette hormonet er vanligvis skilles ut av en kjertel i hjernen som styrer sover og våkner sykluser, noen ganger kalt "døgnrytme." Disse syklusene blir påvirket av lys og mørke, og hvor mye melatonin blir produsert. Imidlertid var mengden av utskilt melatonin avtar som vi blir eldre. Kosttilskudd brukes ofte til som en back-up for å styrke immunsystemet og behandle symptomer på søvnløshet.

Studier

Forskning på rotter har vist at melatonin som finnes i valnøtter kan ha en positiv effekt på å redusere stress og kan målbart øker melatoninnivået. I 2005 En University of Texas Health Science Center studie sitert av Nutra Ingredients nettstedet viste nesten en tredobling i melatonin nivåer av rotter som ble matet en diett forbedret med valnøtter. Men, som i 2010 ingen vitenskapelig studie har konkludert med hvor mange valnøtter en person ville ha å spise til å oppleve en direkte positiv effekt.

Insomnia

I praksis spise noen valnøtter vil sannsynligvis ikke kurere søvnløshet eller gjøre noen dramatisk forskjell i søvnmønster. Den gjennomsnittlige valnøtt veier ca 20 gram og inneholder ca ca 0,000072 milligram melatonin. Derfor, for noen for å få den samme effekten fra valnøtter som en enkelt 10-milligram supplement av ren melatonin ville gi, ville hun ha å spise en unfeasible 138888 valnøtter.

Kosttilskudd

Hvis du velger å ta kosttilskudd, kan en lege foreskrive dem typisk i områder 0,2 til 20 mg, avhengig av årsakene til bruk. De kan ha bivirkninger, slik som søvnighet, magesyke og hodepine, og vil ikke fungere for alle med allergi mot nøtter.