Digidexo.com

Hvordan man skal håndtere en fryktelig tannpine

Hvordan man skal håndtere en fryktelig tannpine


Å ha en tannpine er en av de mest smertefulle tingene som du noen gang kan forholde seg til. Ingen skal noen gang måtte gå gjennom dette spesielt hvis du ikke har råd til å ha tennene tatt vare på. Det finnes ulike alternativer du kan prøve å bidra til å lette smerter og ubehag av en tannpine.

Bruksanvisning

Hvordan man skal håndtere en fryktelig tannpine

•  Gå til tannlegen med en gang, og han eller hun kan være i stand til å hjelpe deg med en rimelig betalingsplan. Det er også noen statlige planer som vil hjelpe deg ut. Du kan se for tannlege skoler fordi de alltid trenger pasienter å arbeide på. Hvis det ikke er kontoret åpent så din eneste andre alternativet er å gå til legevakten.

Ta medisin for å hjelpe lindre smerten. Dette kan være medisin som tannlegen har skrevet ut til deg eller det kan være over-the-counter smerte medisin. Smerten medisin vil bidra til å gjøre en stor forskjell i hvor mye smerte du har å gjøre med. Hvis du fikk antibiotika sørg for at du fortsetter å ta dem som du skal. Å ha en infeksjon kan forårsake mye smerte.

Kjøp over disk salver for å hjelpe deg med din smerte. Det finnes mange forskjellige typer å velge mellom, slik som krem, flytende, gel, og selv en spray. Du må bestemme hvilken av disse vil fungere best for deg. Avhengig av merke du kjøper de kan få veldig dyrt, men de fungerer for en kort periode.

Berøring og gni det infiserte området eller dårlig tann vil bare føre til mer smerte og ubehag for deg. Dette er bare irriterende det mer. Det er veldig vanskelig når noe gjør vondt alt du ønsker å gjøre er å sette hendene på den. Den beste tingen å gjøre uansett hvor vanskelig det er ville være å la den være alene så vil det begynne å føle seg bedre.

Fikse tannen er den beste måten å bli kvitt smertene. Noen mennesker må vente en stund for å komme inn til sin tannlege enten det er for en utvinning, fylling eller hva som må gjøres. Hvis og når muligheten til å fikse problemet presenterer seg for deg å ta det med en gang.

Hint

  • Dersom foreskrevet antibiotika ferdig pillene fordi infeksjoner kan spre seg.
  • Ta medisin som anvist, slik at du ikke overdosere.