Digidexo.com

Hvordan forberede for svangerskapsdiabetes Screening Test

Alle gravide kvinner må gå gjennom svangerskapsdiabetes screening test et sted mellom hennes 24. og 28. svangerskapsuke. Absolutt en av de enkleste testene hun må tåle i løpet av disse ni utrolige måneder, kan det fortsatt være litt nervepirrende hvis du ikke er helt sikker på hva du kan forvente eller hvordan å forberede seg til testen. Etter bare noen få enkle reglene vil sikre at du er klar for testen og vil få de mest nøyaktige resultater mulig for å unngå ytterligere testing.

Hvordan forberede for svangerskapsdiabetes Screening Test

•  Spis ditt vanlige kosthold for de få dagene før testen. Ikke prøv noe utenom det vanlige eller forsøke å korrigere eventuelle kosttilskudd faux pas du har blitt begått så langt i løpet av svangerskapet. Gestational diabetes screening test må være i stand til å profilere deg på en vanlig dag, så ikke prøv å forberede seg til testen ved å spise ekstra sunt hvis du ikke har gjort dette så langt.

Sett den koppen ned! Å drikke etter midnatt natten før svangerskapsdiabetes screening test kan forstyrre kroppens opptak av glukose drikke neste dag. Faktisk ville de fleste leger foretrekker at du ikke drikke noe for de 12 timer før timen din. For eksempel, hvis din avtale er på 8 am, vil du ønsker å slutte å drikke noe ved 20:00 kvelden før.

Spør legen din om noen av de medisiner du kan være på vil forstyrre testen. Selv om du kanskje ikke være i stand til å unngå å ta medisiner som du forbereder å ta svangerskapsdiabetes screening test, som varsler legen din at du tar visse medisiner vil tillate ham å ta høyde for eventuelle uregelmessigheter i resultatene.

Bruk korte ermer, ermeløs eller en løstsittende skjorte. Laboratoriet må trekke blod fra deg minst to ganger i løpet av testen, slik at du ønsker å være sikker på at de kan komme til armene eller hendene lett. Hvis det er vinter, eller spesielt kaldt på sykehuset må du huske å ta med en genser eller jakke som lett kan fjernes.

Ta en bok. Du vil bli sittende i laboratoriet i minst en time, kanskje opp til fire, avhengig av den aktuelle testen, slik at du vil ha noe å underholde deg selv med. Håndholdte videospill og mobiltelefoner er motet fordi fysisk aktivitet kan endre resultatene.

Hint

  • Vanligvis vil du bli tilbudt en mulighet til oransje eller drue flavored glukose drinker. Det synes å være enighet om at den oransje er mer behagelig og lettere å drikke enn druen.
  • Noen kvinner har en hard tid stomaching overdrevet søt glukose drikke som de må absorbere for testen. Det er egentlig ingen vei rundt det, så forbered deg selv om du føler at du kan ha en tøff tid å svelge sirup.