Digidexo.com

Hvordan overtale arbeidskraft Self

Hvordan overtale arbeidskraft Self


Når du nærmer deg slutten av svangerskapet, blir du ivrig for graviditet å være over, og klar til å møte din lille bundle of joy. Du lurer kanskje på når det er trygt å indusere arbeidskraft deg selv, og hvordan du skal gå om nå indusere arbeidskraft deg selv?

Bruksanvisning

•  Å vite når det er trygt:
Du bør aldri prøve å indusere arbeidskraft deg selv før 40 uker av svangerskapet. Noen ganger din forfallsdato kan være slått med en liten og hvis du prøver å overtale arbeidskraft før 40 ukers mark du ta sjansen på å levere en baby som ikke er klar til å være utenfor livmoren ennå.

Walking:
Begynn å gå for å få arbeidsprosessen går. Når du går din hoftene svaier fra side til side som bidrar til å bringe barnet i fødselskanalen. Også, stående rett opp hjelper barnet gå mot bekkenet på grunn av tyngdekraften. Et annet pluss er gang føles godt mens du entreprenørselskap!

Making Love:
Å ha sex er som regel det siste på en gravid kvinnes sinn. Du sannsynligvis føle deg klønete og store, men sex er en av de beste tingene du kan gjøre for å indusere arbeidskraft selv. Når du og din partner har samleie sæden hjelper stimulere sammentrekninger!

Castor Oil:
Noen kvinne sverger ved Castor olje for å indusere arbeidskraft. Ricinusolje er antatt å virke ved å forårsake kramper i tarmer, som omgir livmoren under svangerskapet. Disse spasmer føre til at livmoren til krampe, noe som kan resultere i Arbeiderpartiet.

Det er foreslått at kvinnen tar 1-4 gram av Castor olje blandet i seks gram av appelsinjuice til å starte arbeid. Bare husk at Castor olje er en naturlig avføringsmiddel, og vil få deg til å avlaste tarmer ofte.

Black and Blue cohosh:
Dette er to urter som ofte brukes for å indusere arbeidskraft naturlig. De viser seg å være spesielt effektiv hvis du har svake eller uregelmessige sammentrekninger. Blå cohosh er kjent for å lage sammentrekninger sterk, mens svart cohosh gjør sammentrekningene mer regelmessig. Sammen disse urtene gjøre riene mer effektive. Før disse urter sørg for å kontakte legen din for å diskutere om denne metoden er riktig for deg.

Nipple stimulering:
Noen kvinne bruk brystvorte stimulering for å indusere arbeidskraft selv. Denne stimuleringen bringer ut oxytocion, som er en naturlig form for pitocin. Dette vil etter hvert utvikle seg til arbeidskraft.

De fleste leger fortelle det forventer pasientene ikke å bruke nippel stimulering som en måte å overtale arbeidskraft selv, fordi det er godt kjent for å føre til en overdrevet lang, og sterk arbeidskraft. Denne typen arbeidskraft ofte fører til at babyens hjertefrekvens til å heve, noe som er skadelig for babyen. Spør legen din hva de synes om brystvorten stimulering for å indusere arbeidskraft selv.

Mange av disse alternativene for å indusere arbeidskraft deg selv bare fungere hvis kroppen din, og babyen er klar for arbeidskraft. Bare vær tålmodig hvis ikke fungerer. Konsentrer deg om å levere en sunn baby. Ikke bli motløs hvis du ikke går i arbeid med en gang, vil du ha et helt liv å tilbringe sammen med barnet ditt når han / eller hun endelig kommer fram!