Digidexo.com

Nutrition & Nedsatt Diet

Hvis du har blitt diagnostisert med nyresykdom, kan legen din foreslå samsvar med renal kosthold. En nedsatt kosthold er en eliminasjonsdiett - en diett som begrenser visse matvarer grupper - designet for å ta belastningen ut av nyrene dine og lar deg best mulig sjanse til å leve et langt og sunt liv. Mens du følger en nyre diett kan virke overveldende i starten, før lang tid vil det bli noe mer enn en annen ernæringsmessig vane.

Nyresykdom og nyre Diet

Kronisk nyresykdom er en ganske vanlig tilstand som rammer anslagsvis 26 millioner mennesker i USA alene. Bortsett fra vanlig medisinsk behandling, er den beste måten for å bekjempe utviklingen av nyresykdom å følge en nedsatt diett. Ved å redusere stress på nyrene gjennom overholdelse av en nyre diett, kan du forsinke spredningen av kronisk nyresykdom.

Nedsatt Diet

En renal diett er en diett som søker å begrense forbruket av følgende næringsstoffer: kalsium, proteiner, kalium, natrium, fosfor og væsker. Begrense forbruket av disse elementene er viktig fordi nyrene spiller en direkte rolle i eliminering av dem alle. Mens alle disse elementer er nødvendige til en viss grad, overdrevent forbruk vil work nyrene - således er den riktige balanse linjen mellom holde kroppen sunn og holde nyrene fungerer på sitt optimale nivå.

Fosfor og kalium

Mat som inneholder rikelig mengder fosfor og kalium som bør elimineres, mens på en renal kosthold inkluderer: brus, ost, kylling, lever, øl, iskrem, nøtter, karamell, bananer, brokkoli, sjokolade, tomater, rosiner, appelsiner og kaffe . Erstatning elementer som er lav i både fosfor og kalium er: epler, druer, salat, vannmelon, gulrøtter, kirsebær, ris, zucchini og sorbet.

Protein

Lavt inntak av protein er hjørnesteinen i en renal kosthold. I gjennomsnitt bør du være forbruker ikke mer enn 4-6 gram protein per dag. Dette faller ut til å være rundt 20 til 40 gram. Den enkleste måten å gjøre en endring i lav-protein spise er å begynne å vurdere kjøtt som en siderett og frukt og grønnsaker som hovedrett. Dermed, mens på en nonrenal diett har du kanskje en biff med en salat på siden, på en renal kosthold bør du ha en stor hage salat med små biter av kalkun blandet.

General Nutrition

Selv om du er på en restriktiv diett, bør du likevel være mer enn i stand til å gi kroppen din med rikelig næringsstoffer. For å være sikker på at du gir kroppen din hvilke typer mat den trenger, hvert måltid mens på en renal kosthold bør bestå av en grønnsak, en frukt, korn, et sunt umettet fett kilde, og en (liten) kilde til magre proteiner . Hvis du forsøker å sikre at alle disse kategoriene blir møtt med hvert måltid, kan en nyre diett være like næringsrik (om ikke mer) enn noen annen.