Digidexo.com

Candida Diet for Kids

Candida er en gjær som naturlig bor i fordøyelseskanalen og rektal i kroppen. Barn ofte får gjær infeksjoner i form av bleie utslett og trost. Dietter høy i bearbeidet mat tilby et miljø som gjær kan trives i. Finn ut hva slags kosthold du kan mate barnet ditt for å hindre gjentakelse av episoder av gjær infeksjoner.

Matvarer for å unngå å spise

Gjær på sukker. En diett av sukkerholdige matvarer, frukt, raffinert mel, sjokolade, gjær, fermentert mat, stivelsesholdige grønnsaker, eddik og mat med høyt innhold av karbohydrater kan føre til en overvekst av gjær. Unngå melkeprodukter, fordi de undertrykker immunsystemet. Innlemme i kostholdet fibrøs mat som kan skylle ut kroppen, slik som hele korn og belgfrukter. Bruk magert kjøtt når du tilbereder mat som fisk, kalkun, kylling og tofu. Bland opp doldrums av grønnsaker ved hjelp av en rekke.

Yoghurt

Yoghurt inneholder bakterier acidophilus, som ødelegger gjær. Velg et nonsugar merke som ikke inneholder noe frukt. Du kan lage en yoghurt dip til grønnsaker ved å blande en beholder med vanlig yoghurt med noen av ditt barns favoritt krydder og urter. Serveres med grønnsaker eller kalkun skiver. Noen barn kan ikke liker smaken av yoghurt, så du kan bruke acidophilus kosttilskudd. Fordi kosttilskudd inneholder levende gjær, holde flasken i kjøleskapet. For bleie utslett, suge papirhåndklær i yoghurt og gjelder for huden for et naturlig middel.

Erstatninger

Skreddersy ditt barns candida diett ved hjelp av fibrøs mat, magert kjøtt og grønnsaker som er nevnt tidligere. Dietten kan virke begrensende for noen, men det gir deg muligheten til å være kreativ. I stedet for potetmos, knuse opp kokt blomkål med en liten mengde av soyamelk og margarin. Bruk gluten og gjær-fri brød å lage smørbrød. Det finnes merker av hvete pasta som ikke inneholder gluten. Cook pasta og bland i ekstra virgin olivenolje og grønnsaker. Avstå fra å bruke tomatsaus, fordi surhetsgraden i tomatene kan fremme gjær infeksjoner. Gjør bønne burritos med soya ost og kylling. Det er mange forskjellige måter å gjøre tradisjonelle oppskrifter måltider for candida diett.