Digidexo.com

Tilskudd til barn Heart Health

Mange organisasjoner tilbyr programmer for å få barn interessert i hjerte helse. Grants er også tilgjengelig for personer på jakt etter midler til å betale for aktiviteter og arrangementer for å bidra til å utdanne barn om hjertet helse.

Hoppe tau for hjertet

Den hoppetau for hjerte Grant Program tillater koordinatorer i USA for å søke om stipend. Programmet inkluderer medlemskap til American Alliance for Health, Physical Education, Recreation and Dance (AAHPERD), et sertifikat til å kjøpe utstyr som brukes for en kroppsøving hendelsen. Tilskuddet inkluderer også en tur til landsmøtet for AAHPERD.

Sunt hjerte

Hjerte Forskning i Storbritannia tilbyr en rekke sunt hjerte Grants. Hjerte Forskning gir tilskudd til lokale grupper og organisasjoner, så vel som for dem å drive forskning.

Hoops for hjerte

The Hoops For Hjerte Grant Program tillater koordinatorer i USA for å søke om stipend. Tilskuddet programmet har likheter å hoppe tau for hjertet. Begge stipendprogram mottar sponsorstøtte fra den amerikanske Alliance for Health, Physical Education, Recreation and Dance (AAHPERD). Tilskuddet Programmet inkluderer medlemskap til AAHPERD, til et sertifikat for å kjøpe utstyr brukes til å sette på en kroppsøving hendelsen. En tur til landsmøtet for AAHPERD er også inkludert i tilskuddet.

Barnas Hjertefondet

Foreldrene til barn som led av hjertelidelser startet Barnas Hjertefondet. Organisasjonen gir tilskudd og støtte til aktiviteter samt forskning.
Barnas Hjerte fondet gir tilskudd og støtte til aktiviteter, forskning og mer.

NY sunt hjerte

The Department of Health i staten New York tilbyr et tilskudd kalt "Comprehensive School helsepolitikk for Tobacco, fysisk aktivitet og ernæring." Ifølge Department of Health nettsted for New York bevilge bruksområder inkluderer programmer for "sunt hjerte."