Digidexo.com

Hvordan å få vekt Sakte

Hvordan å få vekt Sakte


Selv om det er mer vanlig å høre om folk som ønsker å gå ned i vekt, er det også folk som ønsker å få vekt. Økende vekt bør skje langsomt, med en hastighet på 1 til 2 pounds per uke. Rask vektøkning er usunn og betyr bare at du er økende fett, ikke muskler. For å unngå å gå fra mager til lubben, gjøre noen endringer i livsstil for å få vekt vellykket.

Hvordan å få vekt Sakte

•  Vei deg før vektøkning søken. Ved å veie deg selv, kan du holde oversikt over fremgangen din underveis.

forbruke mer kalorier enn du forbrenner. Hvis du bor en aktiv livsstil, må du forbruke mer kalorier for å få vekt enn noen som fører en overveiende stillesittende livsstil. Multipliser vekten din i pounds med 20 for å få det minimum av kalorier du trenger å konsumere daglig.

Spis opp til seks ganger per dag, hver tredje time. Unngå å spise fetende mat siden de vil bare gjøre deg opp i vekt på en usunn måte. For å få lean mass i en langsom og sunn måte, ta i høy kvalitet, næringsrike kalorier, i matvarer som hud-mindre kylling, fisk, biff, melk, ost, frukt og grønnsaker. Å spise frokost, lunsj og middag, og tre små måltider per dag bør være tilstrekkelig for å møte dine caloric krav.

Drikk vektøkning rister. Vektøkning rister forsyne kroppen med mye vekt byggende kalorier. De er raske og enkle å lage ved å legge en porsjon til juice eller vann. De gjør også god frokost erstatninger hvis du er i et rush.

innlemme vekt-trening i din livsstil, tre eller fire dager per uke. Arbeide med vekter vil bygge muskelmasse, og muskler veier mer enn fett. Vekt-trening vil også holde fett gevinst i sjakk og holde kroppen tonet. Fokus på sammensatte vekttrening, der du trene flere muskler med en øvelse. Eksempler er chin-ups, knebøy og døde heiser.

Drikk rikelig med vann for å holde deg hydrert og energisk. Dehydrering kan føre til væskeansamlinger fordi du skremme kroppen til å tro det vil ikke få noen mer væske. Kroppen motvirker ved å holde på vann, noe som gjør at du ser oppblåst og puffy.

sove åtte timer per dag. Når du sover, gjenoppretter kroppen din seg selv slik at du har masse energi for den kommende dagen. Mangel på søvn vil påvirke din vekt-gevinst fremgang.

Vei deg hver uke for å følge utviklingen din. Hvis du slutter å få vekt over en to-ukers periode, har du nådd et platå. Hver gang du platå, legge til 250 kalorier i kostholdet ditt for å overvinne dette.