Digidexo.com

Kan du bære en Slim-belte i en badstue?

En slanking belte er en rimelig enhet tilgjengelig for forbrukere som ønsker å gå ned i vekt i deres midsection og underkroppen. Selv om mange beretninger om dens effektivitet er rapportert, kan ingen av dem være vitenskapelig bevist.

Funksjon

Slanking belter er laget av polyester eller neopren. Disse enhetene indusere varme som i sin tur fører til svetting. De er enten batteri eller elektrisk drevet. Avhengig av produsentens anvisninger, brukerne ofte må bære slanking belte for 30 til 50 minutter per dag for å se resultater. Hvis båndet ikke er drevet av elektrisk kraft, kan det være skjult under klærne uten forstyrrelse i deres daglige aktiviteter. Ellers er stillesittende bruk kreves.

Medisinsk betydning

Sauna bruk fremmer sirkulasjon. Det detoxifies kroppen og forynger huden. Ifølge en artikkel publisert i Journal of Royal Society of Medicine, har sauna bruk blitt rapportert å også effektivt behandle forkjølelse. Imidlertid har det ikke vært noen vitenskapelige data som støtter vekttap. Eksperter har anbefalt at sauna brukere utvise varsomhet og ta kontakt med en lege. Videre forskere enig utstrakt bruk av en badstue kan føre til dehydrering eller indusere akutte reaksjoner, som arytmi eller plutselig død.

Advarsel

I juni 2010, anslo Consumer Product Safety Commission at det var 70 elektrosjokk dødsfall i forbindelse med forbrukerprodukter per år. Derfor, siden nærvær av vann øker muligheten for elektrisk, ved bruk av et slankebelte i en badstue uavhengig av strømkilden må unngås for enhver pris. Forbrukere som ønsker å gå ned i vekt bør gjøre det ved å legge til minst 30 minutter fysisk aktivitet til sine daglige rutine; dette bør ledsages av et sunt daglig kaloriinntak ved hjelp av pyramiden fra USDA kosten retningslinjer for amerikanerne. Enkeltpersoner bør konsultere helsepersonell før du endrer sitt kosthold eller legge treningen til deres daglige rutine.