Digidexo.com

Hvordan overvinne en Binge Eating Disorder

Alle overeats på et tidspunkt, men binge spiseforstyrrelse går utover sporadisk overspising. Binge eaters kan ikke kontrollere sitt matinntak, selv når de er fulle, er overvektige eller fete. De spiser ofte i hemmelighet. Følelser spiller en rolle i denne lidelsen, og mange lider føler seg flau om deres tvangsmessig spising. Men de kan overvinne en binge spiseforstyrrelse ved omskolering deres forbindelse med mat og får nødvendig støtte.

Hvordan overvinne en Binge Eating Disorder

•  Bekjenn til venner og familie. Å få støtte fra sine kjære kan hjelpe deg å overvinne en overspisingslidelse, fordi du ikke føler at du må gå gjennom tilstanden din alene. Husk at ikke alle vil være forståelse og støttende, så vær selektiv om hvem du betror deg til.

Finn en rådgiver som har erfaring i behandling av mennesker med binge spiseforstyrrelser. Du kan finne behandling i en innleggelse anlegget, eller du kan delta på individuelle eller gruppeterapitimer. Medisinske fagfolk kan hjelpe deg med å avdekke årsakene bak din overspising, og de kan lære deg strategier for å overvinne sykdommen.

Snakk med en ernæringsfysiolog. En ernæringsfysiolog kan hjelpe deg å tenke ut et sunt måltid plan og lære om kaloriinntak. Ved å se en terapeut og en ernæringsfysiolog, er du arbeider med de problemer som du trenger for å styre for å overvinne en binge spiseforstyrrelse.

Fjern junk food fra hjemmet ditt. Når Tvangsspisere blir stresset, når de for usunn mat for å fylle hulrom. For å overvinne en binge spiseforstyrrelse, holde disse matvarene ut av huset.

Exercise. Trening reduserer stress, frisker opp sinnet og hjelper deg med å utvikle en sunn kropp. Folk som ikke trener kan begynne med å bare gå, eller om de har råd til det, leie en personlig trener for å lære å trene riktig og å overvåke utviklingen.

Hold en matdagbok. Opptak mengden mat konsumert hjelper deg med å spore mengden av næringsstoffer du forbruker. Dagboken din bør også inneholde informasjon om eventuelle emosjonelle triggere som fører til en binging episode. Kjenne dine emosjonelle triggere er et viktig skritt mot å overvinne en binge spiseforstyrrelse.

Sett mat med andre aktiviteter. Ta opp en hobby, eller gjøre ting med venner som ikke har noe å gjøre med mat. Finne aktiviteter som ikke sentrum rundt mat kan hjelpe deg å overvinne din binge spiseforstyrrelse.

Lær å elske deg selv. Folk kan overvinne en binge spiseforstyrrelse når de tilgi seg selv og lære å elske hvem de er.

Unngå negative mennesker. Folk kan være mindre tilgivende til folk som overspiser, kan tenke overstadig eaters komme over det hvis de bare slutter å spise. Når du kan, unngå giftige folk som undergraver din innsats for å være sunn.