Digidexo.com

Vil fettsuging lavere kolesterol Readings?

Det er nok av fettsuging maskiner som er tilgjengelige å velge fra. De som er lettest å finne er de laser assistert fettsuging maskiner. De fleste av maskinene er bevist å stramme huden. På grunn av dette er California Skin and Laser Center studerer et lavt nivå laser fettsuging enhet som er å se serum kolesterol og triglyserider senking etter bare to ukers behandling.

Study

Studien av California Skin and Laser Center har funnet at ut av en gruppe på 19 pasienter, hadde kolesterol bety falt drastisk. Gjennomsnittet har falt med 19 mg / dL og ut av det, var gjennomsnittet av dårlig kolesterol redusert med 14 mg / dL. Denne studien ble ikke-kontrollert og funn i andre fettsuging devises har funnet de samme resultatene.

LipoLaser

En annen type fettsuging enhet kalles LipoLaser. Den LipoLaser bruker en bølgelengde på 635 nm som er et rødt lys. Denne bølgelengde er forskjellig fra de andre fettsuging enheter. Men resultatene viser at det fremdeles kolesterolnivået er senket. De produserer forskjellige mengder, men det er mest sannsynlig på grunn av det bølgelengdeforskjellen. Uansett, var resultatene etter to uker ved å bruke fettsuging prosessen. Lavere kolesterol lesing er ikke sannsynlig å bli sett etter en behandling.