Digidexo.com

Hvorfor er jeg økende vekt i magen?

Alle vektøkning og vekttap er et resultat av vekst eller reduksjon i kroppens masse av fett, muskler og / eller vann. Når ditt kaloriforbruk overstiger kroppens energibehov, er overskuddet omdannes til (og lagres som) fett.

Misforståelse

Hvis du øker i fettvekt, du er ikke bare å få det rundt magen. Du legger fett over hele kroppen, men i ulike mengder, avhengig av kjønn og personlige kroppsbygning. Proporsjonene der du legger overflødig fett til de ulike områder av kroppen din er det som kalles kroppsfett din utdelingsgrad.

Mulige årsaker

Vektøkning på grunn av en økning i kroppsfett kan være et resultat av en dårlig diett som flommer systemet med flere kalorier enn den trenger. Eller det kan være grunn til ikke å få nok fysisk aktivitet, noe som senker kalorigrensen, noe som gjør det enklere for deg å overgå dine kalori behov. Til slutt, kan det være på grunn av tap av muskelmasse, som også effektivt senker kalorigrensen, siden muskler forbruker mye energi.

Løsning

Du kan ikke spot-redusere kroppsfett. For å redusere kroppsfett bygge opp rundt magen og alle andre område av kroppen din, du bare nødt til å forbrenne flere kalorier enn du forbruker gjennom kosthold og mosjon.

Time Frame

Det er generelt anbefalt at vekttap fortsette i et tempo på 1 til 2 pounds per uke.

Andre hensyn

En økende waistline kan også være et resultat av oppblåsthet, som er vanligvis forbigående, eller det kan være på grunn av mage-muskel utvikling, som oppstår når du styrke-trene kjernemuskulaturen.