Digidexo.com

Hvordan kurere kroniske Hikke

Hvordan kurere kroniske Hikke


Kroniske hikke er en tilstand mye mer irriterende enn du kanskje tror. Faktisk noen mennesker ansikt hikke i lengre perioder av gangen, noen ganger uker på slutten. Tilstanden er først og fremst forårsaket av en mangel på blodtilførsel til mellomgulvet. Hvis du har kroniske hikke, lese videre og finn ut hvordan du kan kurere tilstanden.

Hvordan kurere kroniske Hikke

•  Praksis alternerende nesebor å puste i og puster. For eksempel sette den ene neseboret som puster inn. Koble deretter det andre neseboret til å puste ut. Fortsett denne øvelsen i 5 minutter for å stoppe kroniske hikke.

Bruk honning og Castor olje for dine kroniske hikke hvis pusteøvelse fungerer ikke. Bland de to væsker sammen og slikke en liten del av fingeren ever 2 minutter.

Utfør en sesamolje klyster hvis Castor olje fungerer ikke. Hold sesamolje i kolon i minst 3 minutter. Dette vil bidra til å slappe av dine indre organer, og dermed stoppe kroniske hikke.

Fortsett med et varmt vann klyster hvis sesamolje klyster virker ikke. Du bør vite det fungerte ikke hvis du fortsatt har kroniske hikke etter en halv time.

Hint

  • Ikke overse besøker lege dersom hikke varer mer enn et par dager. Kroniske hikke kan faktisk være et tegn på mer alvorlige tilstander som for eksempel hjertesvikt.