Digidexo.com

Diett plan for å redusere vekt

Løfter om raske løsninger fra diett supplement produsenter eller rapporter om mirakel vekttap fra folk som har fulgt den siste kjepphest, tilsløre det faktum at ekte, konsekvent og varig vekttap tar tid og arbeid. Å miste vekt innebærer å endre din tilnærming til å spise og bevegelse. En diett plan for å redusere vekten må involvere en kalorireduksjon du kan leve med og mosjon som du liker. Du trenger en plan som du kan feste --- ikke en som gir en rask, men kortvarig, fikse.

Spiser 500 kalorier mindre

Reduser ditt daglige kaloriinntak med 500 kalorier. En kilo i vekt tilsvarer 3500 kalorier, så en 500 calorie reduksjon resulterer i ca ett pund i uken vekttap. Denne frekvensen av vekttap er overkommelig og bærekraftig. Den kalorireduksjon kan være relativt enkelt å gjøre --- kutte ut det ekstra som du kanskje ikke engang klar over er å legge opp. For eksempel slutte behandling barnas snacks; eliminere en brus eller sukkerholdige produkter, pisket krem ​​ridd latte; eller kutte ut den ekstra ost på burger eller pizza. Holde en matdagbok i en uke kan hjelpe deg med å identifisere disse hemmelige kalori bomber, og du kan finne ut at du enkelt kan leve uten dem.

Spis Kvalitet Kalorier

Fokuser gjenværende kalorier på magre proteiner som kylling og fisk, grønnsaker og frukt, hele korn og lite fett yoghurt og melk. Når du spiser en diett av naturlige og ubehandlet mat, kan du spise mer mat, men likevel ta inn færre kalorier. En minimal behandlet kosthold vil bedre tilfredsstille deg og dempe tendenser til snack og binge. Lage middag hjemme med virkelige produkter (ikke bokser og frosne matvarer), gå til bondens marked, bære frukt for en matbit --- all støtte vekttap innsats.

Ikke frata deg

Tillat deg selv en splurge en gang i blant. Hvis du virkelig er ute noe, nyte litt. Tar en alt-eller-ingenting holdning til din spise vil bare resultere i fiasko. Hvis du føler fratatt, sulten og selvrettferdige, er det mer sannsynlig å binge eller gi opp på din innsats helt. Enhver diett som ber deg om å gi opp en mat som du elsker er mest sannsynlig kommer til å mislykkes.

Porsjonene

Hold porsjonsstørrelser i sjakk. Selv store deler av sunne matvarer har mye kalorier. En servering av kjøtt bør være på størrelse med en kortstokk, en servering av ost, på størrelse med et par terninger, bør en potet være rundt på størrelse med en datamus. Fyll halve tallerkenen med grønnsaker, en fjerdedel med karbohydrater, som hele korn eller poteter og en fjerdedel med magre proteiner, som kylling, fisk eller tofu.

Spis nok

Ikke gjør den feilen å senke kaloriene for mye. Du bør aldri gå under 1200 kalorier om dagen. For lav av kaloriinntak vil frata deg energien som trengs for trening eller daglig bevegelse (husk, jo mer du beveger deg, jo bedre vekttap innsats) og kunne anspore kroppen din til å stenge ned stoffskiftet fordi dens sanser at det er sultne. Fortsett å spise et sunt forhold mellom proteiner, fett og karbohydrater. Individuelle preferanser varierer, men et godt sted å begynne er med USDA anbefalingene: rundt 15 til 20 prosent av din totale kaloriene fra protein, 20 til 25 prosent av din totale kalorier fra fett (med absolutt ikke mer enn 10 prosent kommer fra mettet fett kilder) og 55 til 60 prosent av din totale kalorier fra karbohydrater utgjør et sunt kosthold og føre til en fornøyd appetitt. Du trenger protein for å bygge og opprettholde muskler, fett å mate din hud, hår og negler og karbohydrater for å fylle drivstoff på energireserver.