Digidexo.com

Cedar bær Allergi Remedy

Cedar bær kommer fra treet som vanligvis kalles fjellet sedertre. Fjellet cedar vokser hele det sørvestlige USA, men det er en stor konsentrasjon av disse trærne i det sentrale Texas, og det er her de fleste mennesker ser ut til å lide av fjellet cedar allergi. Cedar bær kommer fra de kvinnelige trær og er en blågrønn farge.

Symptomer på Cedar Fever

Cedar feber er lekmann sikt for terreng cedar allergi. Symptomene inkluderer, men er på ingen måte begrenset til: nesen blir blokkert og overbelastet, vannaktig, tynn utflod fra nesen, en nese som klør og løper, rennende øyne, nysing og en tørr hoste. Det er viktig å vite forskjellen mellom disse symptomene og symptomene fra en kald, slik at du ikke behandler en kald med sedertre bær, som ikke vil gjøre noe for å lindre forkjølelsessymptomer. Symptomene for en kald inkluderer en tykk rennende nese, feber, sinus press og smerte, og en våt, men produktiv, hoste.

Cedar Berry Cure

Ett middel som brukes av noen mennesker for å motvirke sine sedertre fjell allergi er å spise 2-4 sedertre bær dag fra en måned før allergisesongen starter i desember. Ideen bak denne praksisen er å hjelpe kroppen å bygge opp en immunitet til Cedar Mountain pollen, og dermed til å lindre eller avverge symptomer. Cedar bær, derimot, bør ikke spises av gravide kvinner fordi de fremmer menstruasjon.

Andre egenskaper

Mens sedertre bær brukes til å hjelpe avverge og lindre sedertre fjell allergi ved å introdusere kroppen til små mengder av sedertre fjellet treet slik at det kan bli justert og ikke lenger reagerer på pollen, kan det være andre grunner til dette fungerer. Cedar bær også ha blitt tatt for hoste, og allergi kan føre til post-nasal drypp inn på baksiden av halsen, som igjen kan føre til hoste. Dette kan være en annen grunn til at den fungerer for noen når det gjelder å lindre sedertre fjell allergier.