Digidexo.com

Hva er noen naturlig Snorking Cures /

Ifølge Mayo Clinic, nesten halvparten av alle voksne snorke minst innimellom. Snorking er forårsaket av luft som passerer over halsen vev under dyp søvn, slik at vevet til å vibrere og lage lyder. Dette kan være nedbrytende for snorer og andre prøver å sove innen hørevidde.

Før du bruker Natural Snorking Cures

Snorking, mens vanligvis bare skjerpende for den lidende og andre i husholdningen, kan være et symptom på en alvorlig underliggende helseproblem kalt søvnapné. Søvnapné er en medisinsk tilstand som forårsaker den lidende til å slutte å puste ofte i løpet av søvnsyklus. Hvis du snorker høyt og er fortsatt sliten etter en tilstrekkelig mengde søvn, ville det være klokt å diskutere muligheten for søvnapné med legen din.

Gå ned i vekt

Det mest naturlige kur for Snorking er å miste overflødig kroppsvekt. Å miste så lite som 10 pounds kan bidra til å minske forekomsten av snorking for mange mennesker. Både kosthold og en mer aktiv livsstil hjelp i vekttap. I tillegg til å redusere forekomsten av snorking i løpet av natten, vil en sunn diett og daglig mosjon føre til et mer avslappet natts søvn.

Livsstil endringer

Sammen med vekttap, det er andre endringer i livsstil som kan kurere Snorking. Ikke spis et tungt måltid eller absorbere alkohol i løpet av tre timer for å gå i dvale. Slutte å røyke helt.
Hvis snorking er forårsaket av en hyppig tett nese, fjerne allergener fra soverommet. Vanlige allergener er dyrehår, utstoppede dyr, midd, ned eller fjær dyner eller puter.
Prøv å sove på din side. Tuck puter under ryggen eller magen for å holde fra å rulle av din side mens du sover. Hvis puter ikke fungerer, kan du prøve å sy en tennisball enten i ryggen eller foran din pyjamas toppen.
I stedet for å ligge flatt mens du sover, kan du bruke ekstra puter til å støtte opp hodet og brystet. Du kan også heve hodet av sengen ved hjelp av boards eller et par tykke telefonbøker under hver etappe av sengen.

Ingefær

Fordi ingefær øker produksjonen av spytt, den har en beroligende effekt på halsen og kan forhindre snorking. Like før sengetid, prøv en teskje revet ingefær blandet med en teskje honning eller en kopp krydret te som kanel med honning, melk og to ts revet ingefær.