Digidexo.com

Om bivirkninger av MD Forte

Om bivirkninger av MD Forte


MD Forte er en hudpleie regime som er produsert av Allergan, Inc. MD Forte produktserie består av fuktighetsgivende kremer, lotion og geleer, ansikts rensemidler, og masker som er tilgjengelig i forskjellige styrker. Alle de produkter omfatter en glykolsyreforbindelse, noe som kan forårsake bivirkninger, avhengig av en persons hud følsomhet og potensen til Alpha hydroksysyre.

Betydning

MD Forte er ment å bli utlevert av og under en lege omsorg. Produktene 'produsent, Allergan, ikke slutte seg til bruken av produktene hvis de er oppnådd ved andre midler (for eksempel via internett eller annen uautorisert fordel). På grunn av beskaffenheten av ingrediensene, kan en bivirkning resultatet hvis produktet ikke er administrert riktig.

Funksjoner

Alle hud er forskjellige og har en bestemt terskel når det gjelder en ingrediens som glykolsyre. En egenandel kan føre til hudirritasjoner slik som brennende, peeling, rødhet og hevelse. Det anbefales at produktet testes på en liten oppdatering av huden i området av sin tiltenkte bruk. Dette fungerer som et mål for den enkeltes reaksjon på produktet. Området der testen er gjort kan variere avhengig av produktet som blir brukt. For eksempel kan dersom være ment for øynene, ansikt eller kropp.

Funksjon

Anvendes topisk, som mål glykolsyre for å befri huden for noen døde eller tørre celler som manifesterer på overflaten. For å gjøre dette, skreller det og kaster det ytterste laget slik at den nye, sunnere hud kan ta sin plass. Under denne prosessen hud har en tendens til å være spesielt følsomme for ting som sol og vind, noe som kan føre til en ekstra mengde irritabilitet. Mens du bruker produktene, er det normalt at huden til å ha en liten reaksjon, slik som flassing, mild misfarging og en stikkende følelse.

Effekter

Alvorlige bivirkninger inkluderer en begynnende inflammasjon eller brenning i området hvor produktet ble brukt. Arrdannelse kan også resultere hvis en person har spesielt sensitiv hud. Atypisk hevelse, pusteproblemer og smerter kan være tegn på en alvorlig bivirkning og lege bør søkes umiddelbart.

Betraktninger

MD Forte tilbyr også en glykolsyre-fri linje av produkter, men de er ansett for å være mindre effektiv (som de mangler syrekomponenten). Det er viktig å huske at MD Forte er laget av et farmasøytisk selskap og produktene er ment for personer som har det som anses å være en "klinisk hud tilstand." Uavhengig av om du faller i denne kategorien, er det sterkt anbefalt at disse produktene blir utlevert og brukt under omsorg av en lege