Digidexo.com

Hvordan Custom Monter en CPAP Mask

Hvordan Custom Monter en CPAP Mask


CPAP (eller Continuous Positive Airway Pressure) terapi er den vanligste behandlingen for søvnapné, en potensielt alvorlig søvnforstyrrelse der puste gjentatte ganger stopper og starter.

En CPAP maskin er en liten maskin som er koblet til slange og en maske som passer over nesen og / eller munn. Det presser luft inn i luftveiene og gjelder press for å holde luftveiene åpne og holde deg puste normalt gjennom natten.

Det er viktig at CPAP maske ligger tett, slik at luft lekker ut av masken. En nyere gel-type maske laget av Respironics har en myk, fleksibel skall og gelpute med en bøyelig ledning støpt inn i skallet som lar deg forme maske for å passe konturene av ansiktet ditt. Det er viktig at du måler dine ansiktsstrukturer hensiktsmessig for å få en tettsittende, custom fit.

Bruksanvisning

•  Spør medisinsk forsyning selskap, åndedrettsterapeut eller lege for å hjelpe deg å ta målinger for din egendefinerte maske Hvis du er ny til å bruke CPAP-behandling. Din medisinsk forsyning selskap kan også gi deg oppsett av utstyr og etter-salg støtte.

Ta målinger for den tilpassede CPAP maske. Mål lengden fra midten av pupillen i øyet til bunnen av nesen. Tenk deg at en horisontal linje går fra bunnen av nesen, under øyet. Dette er det punktet hvor du måler rett ned fra din elev. Ta opp denne målingen på et stykke papir, slik at du vil huske det.

Mål bredden på det bredeste punktet i nesen (stedet på nesen som er bredere enn resten). Ta opp denne målingen slik at du vil huske det.

Bestill en maske som best representerer dine mål. Husk at det er best å ha en litt større CPAP maske enn en som er for liten.

Bestill en Petite Mask hvis lengde og bredde målinger er en ½ inches; en liten maske hvis lengde er en 5/8 inches og din bredden er 1 ½ inches; en Medium Small Mask hvis lengdemåling er en ¾ inches og bredde er en ½ inches; en Medium Mask hvis lengdemåling er to inches og din bredden er en 5/8 inches; en Medium Wide Mask hvis lengde er en ¾ inches og bredde er 2 1/16 inches; en stor Narrow Mask hvis lengde er 2 7/16 inches og din bredden er 1 ½ inches; og en stor maske hvis lengde er 2 7/16 inches og din bredden er en 7/8 inches.