Digidexo.com

Skadevirkninger av Valerian Root

Skadevirkninger av Valerian Root


Valerian root fungerer som en naturlig, urte alternativ til farmasøytiske midler og sove hjelpemidler. For folk som ikke liker ideen om å ta kjemiske stoffer for å hjelpe slappe av dem slik at de kan sove bedre, gjør Valerian rot en nyttig løsning. Imidlertid kan noen uønskede bivirkninger oppstår i enkelte mennesker tar Valerian rot.

Nervøse Endringer

Valerian root fungerer på nervesystemet, og kan noen ganger føre til uønskede nervøse endringer, for eksempel angst, depresjon eller følelser av disinterest i livet. Disse følelsene kan motvirke de positive effektene av Valerian rot. Hvis nervøse reaksjoner blir alvorlige, søke hjelp av en lege, og slutte med å bruke Valerian rot kapsler eller ekstrakt.

Utslett

Noen mennesker kan oppleve en allergisk reaksjon på Valerian rot, akkurat som alle andre allergen. En allergisk reaksjon ofte fremstår som en hud utslett, elveblest, hevelser i hud, hals, munn, øyne og hals, og kløe. Hvis du får en allergisk reaksjon når du tar Valerian rot, avvikle bruken og søke medisinsk hjelp. En lege eller akutt medisinsk tekniker kan gi deg et antihistamin for å redusere virkningene av den allergiske reaksjonen.

Søvnighet

Valerian root fungerer som en naturlig relaxant og kan gjøre at du føler deg used døsig og trøtt. Av denne grunn bør du unngå å kjøre bil eller bruk av maskiner, for eksempel en gressklipper eller snøscooter. Du skal bare ta Valerian rot kapsler eller Valerian rot ekstrakt før sengetid eller når du vet at du ikke trenger å forlate huset i timevis.