Digidexo.com

Hvordan bruke Aloe Vera Gel for sine mange fordeler

Hvordan bruke Aloe Vera Gel for sine mange fordeler


Oh, de fantastiske tingene som ren aloe vera gel kan brukes til. For år, visste jeg at gel fra aloe vera plante var en god helbredende agent når den brukes til brannsår, skrubbsår og sår. Men jeg har kommet for å lære hvor mye mer jeg kunne bruke aloe vera gel for, og her vil jeg dele noen av disse bruker og fordeler.

Bruksanvisning

•  BRUK ALOE VERA TIL HUDEN
Påfør gel fra en aloe vera blad direkte på huden sår, kutt, solbrenthet, forbrenninger, blemmer, munnsår, utslett og insektbitt for å bekjempe bakterier og unngå smitte. Gelen har også muligheten til å berolige smerter og regenerere hudceller til å fremme helbredelse med ingen eller liten skremmer. Påfør aloe gel 2-3 ganger om dagen til området / såret før det er grodd.

Bruk aloe vera gel for generell hudpleie. Bruk gel alene eller sammen med din favoritt hudkrem for å hjelpe bedre mykne og fukte huden. Fordi aloe regenererer hudceller er det også kjent for å redusere rynker, eksem, kviser, sol / alder flekker og andre urenheter. Det er også skånsom nok til å bruke til å ta vare på øm hud etter strålebehandling.

Gelen tatt fra aloe vera plante kan også kombineres med hvete-bakterie olje og safflower blomst å redusere blåmerker.

TRY ALOE PÅ hodebunnen og håret
Bruke aloe vera gel til hodebunnen er en god behandling for flass, seborre (dermatitt), psoriasis og hårtap som har resultert fra disse forholdene.

Bruk gel fra en aloe vera plante å erstatte din kommersielle hårgelé; gni eller gre små mengder gjennom håret og style som vanlig.

BRUK ALOE VERA TIL periodontale CARE
Påfør aloe vera gel direkte til skadede eller syke tannkjøtt å redusere betennelse, smerte og til å fremme helbredelse. Inkluder aloe gel i dental hygiene regimer for å bekjempe tannråte og redusere plakk.

TRY ALOE FOR EYE CARE
For å opprette en Anskaff oppløse ½ ts av pulverisert aloe gel i en kopp vann. Å fremskynde helbredelsesprosessen legge en teskje av borsyre. Hell blandingen gjennom et kaffefilter før du søker for øynene.

TRY ALOE FOR tøyninger og muskelsmerter
Fordi gel av aloe vera-planten er kjent for å absorbere raskt inn i huden og redusere betennelser og smerter, det fungerer også godt på forstuinger, tøyninger, muskelsmerter og leddgikt smerte. Påfør aloe gel sammen med en kald komprimere til det såre området 2-3 ganger per dag.

BRUK ALOE FOR INTERN FORDELER
Aloe gel antas å gi lindring fra mage lidelser, nyre plager og hodepine, bare for å nevne noen av aloe interne healing fordeler.

Ved hjelp av den gule saften, kalt latex funnet like under overflaten av bladene kan tjene som en kraftig avføringsmiddel.

Gel fra aloe vera inneholder også magnesium laktat som fungerer som et antihistamin, som kan bidra til å lindre sinus og brystbetennelser forårsaket av allergi.

Fordi aloe kan ha en sterk avføringsmiddel påvirker ikke svelges den gule latex finnes i huden av bladet eller være forsiktig med mengden tatt som et avføringsmiddel. Det er best å innta aloe ved forsiktig å blande gelen, tatt fra mellom bladene, i en blander med juice eller vann.

dyrke dine egne Aloe Vera Plant
Ved hjelp av ren aloe vera gel fra sin anleggs form er best, som dens cellulær aktivitet har en tendens til å bli redusert når den blandes med andre kjemikalier.

Voksende din egen aloe vera plante kan være ganske enkelt som sine eneste kravene er mange varme sol og lite vann. Det liker ikke kalde temperaturer under 40 grader Fahrenheit eller kalde, trekkfulle områder. Det tar aloe vera plante ca 4 år å nå full modenhet på ca to meter høy, som er når gelen fra en aloe vera blad har sine største fordeler. Sørg for å transplantere det til større potter som det vokser fra det nåværende.

Tips og advarsler

  • Lurer på om aloe vera gel vil hjelpe en bestemt sykdom? Forskning det. Det bare kan!
  • Denne artikkelen er ikke ment å erstatte diagnoser eller behandling av helsepersonell.
  • Slutte å bruke aloe vera gel lokalt dersom du får en allergisk reaksjon, som renner.
  • Hvis du er gravid, sjekk med en lege om å ta aloe gel internt.
  • Sjekk med legen din om du bruker gel fra aloe vera hvis du bruker legemidler blodfortynnende, som for eksempel de som er tatt etter operasjonen.