Digidexo.com

Hvordan bruke tranebær for å forebygge tannstein

Hvordan bruke tranebær for å forebygge tannstein


Dental plakk, en opphoping på tennene av en biofilm inneholdende bakterier, er en forløper til hulrom eller andre problemer, så som gingivitt. Cranberry kan stoppe plakk-produserende organismer ikke fester seg til tannemaljen.

Bruksanvisning

•  Spis tyttebær til fordel for flavonoider, for eksempel quercetin og myricetin, som er effektive i å redusere dannelsen av enzymer forbundet med plakk dannelse.

La de fenoliske syrer i tyttebær blokk bakterier fester seg til tannflater. Reduserende bakterier vil bidra til å forhindre plakk.

Gi de antocyaniner og kondenserte tanniner som finnes i tranebærjuice en mulighet til å hindre dannelse av syre som kan erodere tannemaljen. Når emaljen er kompromittert, vil tannråte trolig følge.

Avbryt dannelsen av tannstein med glukan som finnes i tranebærjuice. Glukan er en av de viktigste komponentene i plakk. Det er et enzym som anvendes av bakterier til å dekke en tann med plakk.

Spis Cranberry Trøfler

Nyt tranebær trøfler som en del av tranebær inntak for dagen. Start med en mellomstor kjele og kombinere 2 kopper frosne eller friske tyttebær, 3/4 kopp lys sirup og 1/4 kopp vann.

6. Stek blandingen under stadig omrøring inntil tyttebær pop og blandingen blir tykkere.

Sett blandingen til side og avkjøl.

Bruk en tung kjele over middels varme til å smelte 3/4 kopp smør.

Rør i 3/4 kopp kakao etterfulgt av en 14-oz. kan av sukret kondensert melk. Hold omrøring til blandingen tykner.

Legg den avkjølte tranebær blandingen og rør til blandet helt.

Plasser blandingen i kjøleskap inntil kjølt, vanligvis mellom 3 til 4 timer. Blandingen skal være fast nok til å forme i 1-tommers baller.

Roll ballene i et belegg av konditorer sukker, kokos, hakkede nøtter eller kakao.

Oppbevares i kjøleskap for en rask tranebær godbit. Sørg for at du pusser tennene, skyll og tanntråd grundig etter å ha spist.

Tips og advarsler

  • Bruk lite fett og redusert sukker ingredienser for å hindre sukker buildup på tennene.
  • Bruk tanntråd som inneholder tranebær ekstrakt å rengjøre mellom tennene etter hvert måltid. Du vil fjerne fanget mat som kan forårsake plakk og forfall mens sette makt av tranebær på overflaten av tennene og tannkjøttet.