Digidexo.com

Hvordan Oil Trekk Med Tea Tree Oil

Hvordan Oil Trekk Med Tea Tree Oil


Oil pulling er en tradisjonell indisk folkemedisin som har blitt brukt i ayurvedisk medisin for å styrke tennene, kjempe dårlig ånde, bedre fordøyelsen og lindre ulike andre forhold, blant annet hodepine. Effekten av den rette er fortsatt aktuelle, men noen nyere studier har vist at det er effektivt i bekjempelse av bakterier og plakk i munnen. En studie utført av Institutt for Pediatric Dentistry i India og publisert på PubMed.gov konkluderte, "Oljen trekker terapi viste en reduksjon i plakkindeks, modifiserte gingivale score, og totalt kimtall av aerobe mikroorganismer i plakett av ungdom med plakk -indusert gingivitt. "

Bruksanvisning

•  Legg 3-5 dråper tea tree olje til en spiseskje sesamolje. Sesamolje er den tradisjonelle olje anbefalt for å trekke olje på grunn av dens høye næringsinnhold og anti-inflammatoriske egenskaper. PubMed.gov tilstander, "sesamolje ble evaluert ved behandling av i C57BL / 6-mus. Det har dyp anti-inflammatorisk aktivitet og tradisjonelt blitt brukt for å behandle inflammatoriske lidelser." Andre oljer som kan anvendes som substitutter er solsikkeolje, kokosnøttolje, olivenolje, eller en annen kaldpresset vegetabilsk olje.

Sett sesam-tea tree olje blanding i munnen og swish den rundt som du ville en munnvann. Eteriske oljer er kjent for sine antibakterielle egenskaper og for å forbedre tannkjøttet. Bruken av essensielle oljer for munnhygiene har vist seg å være effektive. Ifølge en annen studie publisert på PubMed.gov, "Munnhygiene med essensiell olje kan være en effektiv oral helse sykepleie intervensjon."

•  Skyll munnen og tennene med oljer for 15 til 20 minutter. Swish den rundt munnen, å nå alle områder, spesielt rundt tennene. Natural News antyder, "Sjansene er gode for at det vil ta noen dager å venne seg til denne prosedyren. Du må kanskje spytte oljen ut etter bare noen få minutter når du starter. Oljen vil blandes med spytt, bli tynn og hvit . It `sa at når det blir hvitt, er dette en indikator på at det har" trukket "giftstoffer, og du kan spytte den ut."

Kast oljen ved å spytte det inn i en vask eller toalett. Det er også anbefalt å kaste den bort i en papirkurv kan eller en kompost bin som oljen er vanligvis svært tenker og kan tette vasken drenering.

Vask munnen grundig etter spytter oljen. Du kan bare vaske det med vanlig vann eller bruk en tre-prosent løsning av hydrogen peroxide fortynnet i vann, noe som vil bidra til å bli kvitt eventuelle gjenværende giftstoffer i munnen som ble trukket under olje trekke prosessen.

Tips og advarsler

  • Det anbefales å gjøre oljen trekke tidlig om morgenen, etter våkner opp og før du spiser.
  • Ikke svelg oljen som det blir giftig etter olje trekke.
  • Unngå å svelge hydrogen peroxide løsning, da det kan føre til problemer når svelging av store mengder.