Digidexo.com

Hvordan naturligvis behandle en hoste for barn

Barn utvikler hoste for mange forskjellige grunner, spesielt i kalde og influensasesongen. En hoste klarner slim og slim og bidrar til å beskytte lungene, men det kan også være et tegn på mer alvorlige problemer. Hvis barnet ditt har en alvorlig eller langvarig hoste, eller hoste ledsaget av pipende pust eller feber, se barnelege. For en mindre alvorlig hoste, skjønt, det er noen naturlig rettsmidler du kan tilberede hjemme.

Hvordan naturligvis behandle en hoste for barn

Hvordan naturligvis behandle en hoste for barn

•  Gi barnet ditt et varmt bad for å løsne opp slim og / eller slim. Dampen fra badet er terapeutisk, lindrende brystet og tett nese. Har barnet ditt puster dampen dypt for å få best effekt.

Gi barnet rikelig med væske. Det er viktig at barnet ditt holde deg hydrert, eller hoste kan forverres og bli veldig harde på halsen. Varme væsker som varm eplesaft eller urtete er lettere å svelge og mer beroligende til halsen enn kalde væsker. Varm te er bra for å bryte opp slim. Legg litt honning og sitron til te for å hjelpe til å rydde opp nesegangene også.

Har barnet ditt gurgle med varmt vann og salt. Dette er et år gammelt kjerringråd som har jobbet i mange tiår. Ved hjelp av en liten kopp, bland varmt vann og salt. Har barnet ditt gurgle varmt saltvann i noen sekunder og så spytte det ut i vasken. Gjenta denne teknikken, til innholdet i begeret er borte. Har barnet ditt gurgle om morgenen og før sengetid før hosten har sunket.

Gi barnet ditt en varm olje massasje med eucalyptus olje. Å gi barnet ditt en god rubdown med olje på brystet er en fin måte å lindre smerten i brystet og ryggen som kan være forårsaket av hoste. Etter å bruke olje til barnets bryst og rygg, pakk ham inn i et teppe. Kroppen vil absorbere varmen og oljer, og barnet ditt vil være i stand til å puste lettere.

Kjør en kul-tåke luftfukter i barnerommet, spesielt om natten. Tørr luft kan gjøre hoste verre. Ikke bruk en varmlufts luftfukter, fordi barnet kan bli brent hvis han søler varmt vann på seg selv.

Hint

  • Unngå sterke medisiner som er upassende for ditt barns alder.
  • Gi barnet rikelig med vitamin C.
  • Hvis ditt barns hoste forverres, se en barnelege umiddelbart.