Digidexo.com

Hvor kjøpe Kontakter Online

Når det gjelder tid til å kjøpe kontaktlinser, er det ikke bare om kvalitet, men rimelig også. Mange forsikring planer bare tilby rabatt programmer for å kjøpe kontakter, og noen tilbyr ingenting i det hele tatt. Heldigvis finnes det mange leverandører som nå tilbyr kontakter på nettet og rabatt nettsteder som tilbyr dem til en lavere pris enn murstein og mørtel visjon butikker. Hvis du har visjon forsikring, sjekk med ditt forsikringsselskap operatøren for å se om de vil dekke innkjøp på nettet.

1-800-KONTAKTER

1-800-KONTAKTER er en rabatt nettsted tjeneste tilknyttet Wal-Mart. De tilbyr kontakter til en rabattert pris, og vil levere på døren. De vil også utveksle uåpnede esker med kontakter Hvis reseptbelagte endringer, og de har en prisgaranti. Hvis du finner de tilregnelig eksakte kontakter billigere, vil de refundere forskjellen. For bestilling, skriv inn din resept og informasjon for verifisering legens; prosessen kan ta én virkedag. Du kan også fakse dem resepten for å hoppe over verifisering trinn.

Kontakter Amerika

Kontakter Amerika hevder også å ha de laveste prisene i Amerika. Du vil trenge din resept eller lege kontaktinformasjon hvis du får linsen informasjon ut av din nåværende boks. Føderal lov krever en resept eller en bekreftelse med legen. Kontakter Amerika har et faksalternativ, og du kan bestille via telefon. Kontakter America tilbyr en automatisk omgjøring prosess eller en e-post påminnelse service når det er på tide å endre rekkefølgen.

Bare Lenses

Bare Objektiver tilbyr mer enn 200 merker av kontaktlinser på lave priser. I likhet med de to andre tjenester, krever de enten resept eller legens navn, adresse og telefonnummer for verifisering. Bare Objektiver tilbyr muligheten til å skanne resept og e-post til dem. Den har en 30-dagers returrett, men du må returnere alle "uåpnet og forseglet kontaktlinse ampuller eller bokser."

Resepter

Alle kontaktlinse resepter har en utløpsdato. Ingen av de ovennevnte tjenestene kan fylles dersom resepten er utløpt.