Digidexo.com

Slik unngår du at Nærsynthet

Det kan ha vært morsomt når det skjedde med Mr. Magoo, men det er ikke morsomt når det skjer med deg. Nedskrivningen av syn kan være en alvorlig ulempe og kan også være dødelig ved drift biler eller tunge maskiner. Det er ingen allment akseptert middel for å forebygge nærsynthet eller langsynthet.

Slik unngår du at Nærsynthet

Slik unngår du at Nærsynthet

•  Prøv å ikke lese for ekstreme lengder av gangen. Enten det er for kjærligheten til bøker eller fordi du stapper for en test som bare skjer for å være i morgen, prøve pacing selv. Dette betyr enten nysgjerrige deg løs fra en side-turner eller motvirke sommel ved å starte studiene dine noen dager tidligere. Dersom langvarig lesing ikke kan unngå, prøve å ta regelmessige pauser for å hvile øynene eller ta en lur.

Konsumere mye eye-sunn vitaminer. Selvfølgelig den første veggie som kommer til hjernen er gulrot. Det er den klassiske knep for å få barna overalt chomping ned på de sunne appelsin godbiter. Likevel vil gode doser av multi-vitaminer ikke bare forbedre synet ditt, men vil forbedre helsen generelt.

Gjør din lesing eller fokusere på et godt opplyst rom. Svakt lys kan skade øynene og resultere i behov for briller. Det vil også gi deg hodepine og føre til at du blir sliten. Invester i en leselampe eller bare slå på en lampe.

Vær oppmerksom på avstand til øynene dine og objektet du fokuserer på. Enten det er en bok eller TV, er å være for nær kommer til å bry øynene dine. Det vil også, som i trinn 3, føre hodet å verke og kan tørke ut øynene dine.

Snakk med en optiker ved første tegn på øye problemer. Tidlig påvisning av nærsynthet kan føre til rask behandling og muligens mindre alvorlige symptomer.