Digidexo.com

Slik Spot Symptomer på optikusnevritt

Slik Spot Symptomer på optikusnevritt


Optisk nevritt er en betennelse i den optiske nerven, som er nerven som overfører impulser fra øynene til hjernen. Det vanligvis påvirker voksne under 45 år, og mer utbredt hos kvinner enn hos menn. Årsakene til denne tilstanden kan være enten idiopatisk eller kan være forårsaket av en autoimmun sykdom som multippel sklerose. Utløsende betennelse i synsnerven resultatene til hevelse og skader av sin beskyttende dekke kalt myelin slire. Dette vil da føre til brå forandringer av synet i det berørte øyet forbundet med pain.The defekter av syn kan forverres i løpet av 7 dager, gjenstår naturlig stabil mellom 3 til 8 uker, og deretter fulgt av en progressiv visuell forbedring. De fleste av pasientene gjennomgå god bedring innen fristen på seks måneder fra tidspunktet for utbruddet. Men gode sjansene for utvinning kan bare være mulig på de med optikusnevritt som ikke er forbundet med noen sykdom. Pasienter med optikusnevritt som følge av multippel sklerose fører ofte til en dårlig visuell effekt. Symptomer på optikusnevritt er presentert nedenfor.

Slik Spot Symptomer på optikusnevritt

Symptomer på optikusnevritt

Merknad om det er noen endringer i synet. Progressiv tap av synsskarphet er en type symptom som er preget av tåkesyn som forverres innen fristen på 7 dager før den stabiliserer seg.

Tenk på om du har noen smerte når du beveger øynene dine. Eksistensen av smerte under bevegelse av det berørte øyet er vanlig. Dets forekomst har en tendens til å øke i løpet av en uke, og deretter til slutt opphører over tid.

Husker du sist gang du hadde hodepine. Forekomst av et sløvt hodepine som kan være en generalisert en, eller en som skjer bare rundt delen av det affiserte øyet.

•  Vurder hvor godt du ser farger. Redusert eller nedsatt fargesyn er vanlig blant optikusnevritt pasienter. De er ikke i stand til å identifisere den skarpe klarhet i farger siden deres visjon gjør dem ser det lysere eller mørkere enn hva det egentlig er.

5 Se unormalt utseende phosphenes. Phosphenes er lysende inntrykk som finner sted når netthinnen gjennomgår nonluminous stimulering. I normale øyne, er phosphenes sett når noen gnir øynene med lokkene stengt. Etter å gni øynene, vil det være et skinn av diffust farge patcher (phosphenes). I tilfelle av optisk nevritt pasienter, phosphenes støtt rett og slett uten trykk. Når pasienten beveger øynene horisontalt eller opprettholde en side blikk med lokk lukket, phosphenes dukker opp og bli mer tydelige når du er i et mørkt rom. Phospenes kan også utløses når pasienten hører plutselige lyder i et mørkt område eller områder med dempet lys.

Merknad hvis synet ditt er svekket rundt lysene. De fleste optikusnevritt pasienter blir bedre av å se ting med en mørkere bakgrunn. Elevene er i stand til å reagere normalt for sterkt lys gjør det vanskelig for dem å se ting med en mer lysende bakgrunn.

Prøv å se om du har noen blinde flekker. Tilstedeværelse av blinde flekker bare på den sentrale visjonen av pasientenes øyne. Sentral visjon er en visjon som normalt tillater en person å se rett fram. For optikusnevritt pasienter, har en blind flekk på dette området gjør det vanskelig for dem å lese, skrive, drive, eller gjøre noen aktiviteter som har et behov for dem å se ting foran eller veien rett fram.

Hint

  • Selv om optikusnevritt gradvis gror av seg selv, må regelmessige synsundersøkelser gjøres for å hele tiden opprettholde et sunt syn.
  • Når noen av disse symptomene, er det tilrådelig å gå til legen med en gang. Tidlig behandling kan forhindrer ytterligere skade, så vær på vakt om dette.