Digidexo.com

Eye Fokusering Øvelser

Eye Fokusering Øvelser


Eye fokus øvelser er en gang å anbefale for personer med astigmatisme, svake øyet muskler, konvergens insuffisiens eller for belastning på øynene. Fordeler med øye fokus øvelser har blitt avhørt, men kan bidra til å forbedre visjon og redusere symptomer som hodepine, forårsaket av overanstrengelse av øynene. Eye fokus øvelser er enkel og rask å utføre og har ingen kjente negative bivirkninger.

Konvergensinsuffisiens

Ifølge en studie rapportert i Science Daily, kan øye øvelser hjelpe behandle konvergens insuffisiens, som er øye muskel koordinering problem.

Trombone Exercise

Hold en blyant, med armen utvidet. Sakte bringe blyanten mot nesen og har øynene fokusere på spissen av blyanten til blyanten berører nesen. Omvendt prosessen mens det beveger seg blyanten ut igjen til en arm forlengelsesstilling. Gjenta denne hele syklusen flere ganger.

Skanning Exercise

Hold en avis foran deg på det punktet der det er litt uklart. Ha øynene hoppe rundt på siden, raskt fokusere et nytt ord med hvert hopp.

Populære programmer

Populære kommersielle produkter som bruker øye-fokus øvelser inkluderer se klart og programmet for bedre visjon.

Forslag

På grunn av uenighet om effektiviteten av øyet fokus øvelser, er det best å ta kontakt med optiker eller øyelege før du kjøper eller tar fatt på et øye fokus treningsprogram.