Digidexo.com

Hvordan fikse hengende øyelokk Surgically

Hengende øyelokk skyldes svake muskler i øyelokk regionen. En tilstand som påvirker visjon og utseende, kan hengende øyelokk forverres som du alder. Lær hvordan du kan fikse hengende øyelokk kirurgisk å gjenvinne fulle visjon og et sunt utseende.

Hvordan fikse hengende øyelokk Surgically

•  Vit at det er to måter å klassifisere hengende øyelokk basert på årsaken til tilstanden. Dermatochalasis er når ekstra hud på øyelokkene gradvis forverres som du alder. Ptose (uttales med "p" silent) oppstår når hele øyelokket regionen er hengende og dekker en stor del av øyet. En person kan bli født med hengende øyelokk eller det kan være en tilstand som oppstår når du blir eldre.

Velg en øyelege (øyelege og kirurg) som dekkes av forsikringen. Øyelege kan undersøke dine hengende øyelokk å diagnostisere årsaken og finne det beste løpet av kirurgisk behandling for din unike sak.

Forvent en poliklinisk prosedyre kalt blepharoplasty som skal utføres for å løse dine hengende øyelokk kirurgisk. Under lokalbedøvelse (med mindre din øyelege bestemmer at du skal gjennomgå prosedyren under narkose) en laser eller skalpell brukes til å lage snitt i skrukker på øyelokkene. Kirurgen fjerner overflødig hud og vev og deretter syr huden sammen. Prosessen tar 1 til 3 timer å fullføre og mild smerte kan oppleves.

Følg forsiktighetsreglene som angis til deg av din kirurg. Forvent hevelse i øyelokket området og bruke kjøleelementer for å holde hevelsen nede. Smerte medisin kan være foreskrevet for å hjelpe deg å takle ubehag.