Digidexo.com

Hvordan diagnostisere en Cataract

Hvordan diagnostisere en Cataract


Det starter med uskarpt eller klart syn. Så plutselig bildene er ikke så skarpe, fargene er ikke like lyse og mørkekjøring er vanskeligere. Katarakt generelt er assosiert med aldring. Yngre mennesker, derimot, kan ha dem også. Identifisere problemet krever en øyelege for å administrere en rekke tester før en diagnose av grå stær kan gjøres.

Hvordan diagnostisere en Cataract

•  Forstå begrepet katarakt og dens virkninger på øyet. Katarakt sky øyets vanligvis gjennomsiktig linse. Mens linsen vokser tettere, blir lysstrålene forbudt fra å konsentrere seg på netthinnen.

Kjenn symptomene forbundet med grå stær. De inkluderer tåkesyn, lys og gjenskinn følsomhet, farger og visjon blir dempet og synet blir forvrengt.

Kontakt en øyelege hvis du opplever noen av symptomene. Han vil vurdere din medisinske historie og planlegge en synsundersøkelse. Eksamen vil ansette ulike tester for å diagnostisere en katarakt og eliminere andre forhold.

Delta i en synsskarphet test som innebærer å lese et øye diagram. Denne testen måler nøyaktigheten på som du ser fra ulike avstander.

Bruk øyedråper for å forstørre elevene og la øyelege en bedre oversikt over øyet. Han vil sjekke netthinnen og synsnerven for skader og / eller andre problemer.

Be legen om å gjennomføre en Tonometri test for å måle innsiden trykket på øyet. Han kan plassere numbing dråper i øynene for denne undersøkelsen.

•  Vurdere behovet for å teste reflekser og kontrast følsomhet med din øyelege.

Hint

  • Det er ikke en test for å diagnostisere grå stær.
  • Nærbilde visjon er uskarpt for et par timer etter en dilatert øye eksamen.